Ana SayfaÜnlülerGökhan Özen Demet Akalın'a Demediğini Bırakmadı!!!...

İlgili Postlar

Gökhan Özen Demet Akalın’a Demediğini Bırakmadı!!!…

Türkiye’nin ünlü popçularından Demet Akalın ve Gökhan Özen, “Yıkıl Karşımdan” şarkısı nedeniyle tam 8 yıl sonra karşı karşıya geldiler. Yakışıklı şarkıcı Gökhan Özen, Akalın’a demediğini bırakmasa da sivri diliyle bilinen güzel popçu Demet Akalın’ın ise alttan aldı. Nasılmı? Detaylar Haberimizde..

Gökhan Özen Firardayım Şarkısı ile Geliyor

Gökhan Özen Demet Akalın’a Demediğini Bırakmadı!!!…

Geçmiş dönemlerde aralarından su sızmayan ünlü popçular Demet Akalın ve Gökhan Özen seneler sonra polemik yaşadı. Ünlü ikilinin düet yaptıkları parça “Yıkıl Karşımdan” adlı şarkı 8 yıl aradan sonra yeniden gündeme gelince eser bir anda dijital platformlarda üst sıralara yükseliverdi.

Demet Akalın; “8 yıl Önceki Şarkım Yine Patlamış”

”Yıkıl Karşımdan” adlı şarkı eski süksesine yeniden kavuşunca popçu Demet Akalın hesabından bir paylaşım yaparak “8 yıl önceki şarkım yine patlamış” diye yazdı.

Bu paylaşımın notu Yıkıl Karşımdan’ınsöz yazarı ve bestecisi Gökhan Özen’i ise fazlasıyla kızdırdı. Amerika’da yaşayan Gökhan Özen, Demet Akalın’a sosyal medya üzerinden ateş pürkürdü..

Gökhan Özen; “Biz Tebrik Edelim Şarkısını.”

”Şarkısı patlamış. Bu şarkının söz, müzik, aranjesi ve mix’ini ben değil de kendi yapmış sanmış olabilir bir an. Düet jestimi de bir an için unutmuş olabilir. Biz tebrik edelim şarkısını.”

Konu Kapandı!..

“Bir daha kapıma şarkı diye gelmesin. O da özünü yaşıyor. Çiğ insan çiğ hareket eder. O kadar şarkı yazdım, istedi diye kendi projelerimi bekletip düete girdim. Klipler çektik birlikte. Konu kapanmıştır benim için.’

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen magazin programı 2.Sayfa’ya konuşan ünlü şarkıcı Demet Akalın ise şöyle söyledi;

Gökhan Özen kimdir?

Demet Akalın; ”Çok Ayıp Oldu Gökhan’a!”

”Çok ayıp oldu Gökhan’a! Kendi sayfamda paylaşmayı unuttum, dalgınlığıma geldi. Yoksa Gökhan Özen bana 8,9 tane çok güzel şarkı verdi. Çok da iyi arkadaştık buradayken, Amerika’ya gidince son bir senedir hiç görüşmüyoruz ama ben onun gönlünü aldım.”

Demet Akalın kimdir?

Eşeklik Ettim!

”Gökhan Özen öyle kavga edilecek, polemiğe girilecek bir insan değil. Orada ben ‘eşeklik’ ettim. Çok kıymetli bir adam onunla hiç kötü bir diyaloğa girmek istemem.”

Fatih Ürek Demet Akalın’a Neden Ateş Püskürdü?..

İşte Gerginliğe Sebep Olan O Yıkıl Karşımdan;

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler