Ana SayfaÜnlülerGökhan Özen Firardayım Şarkısı ile Geliyor

İlgili Postlar

Gökhan Özen Firardayım Şarkısı ile Geliyor

En son iki sene önce çalışma yapan yakışıklı ve başarılı şarkıcı Gökhan Özen yeni albümünden önce tekli çıkardı. Gökhan Özen Firardayım Şarkısı ile Geliyor

Şarkıcı Gökhan Özen, iki yıl aradan sonra Mart ayında yayınlayacağı yeni albümden hemen önce bir tekli çıkardı. Yeni teklisinin adı “Firardayım”ı kendi şirketi Pony Müzik ve Sony Music Türkiye işbirliği ile müzikseverler ile paylaşıyor.

Gökhan Özen Kimdir?

Gökhan Özen Firardayım Şarkısı ile Geliyor

Ünlü sanatçı son yayınladığı “Yanlış Numara 2018” çalışmasının ardından hayatını idame ettirdiği Los Angeles’da yeni albümünün hazırlıklarına devam etti.

Yayınlanacak olan çalışmanın bütün söz, beste ve düzenlemelerinin kendisine ait olduğu 10 yeni şarkı hazırlayan Özen, albümün isim şarkısı olarak da “Firardayım” ile açılış yapacak.

Firardayım’ın Klip Çalışması Los Angeles’da Yapıldı

Söz, beste ve düzenlemesinin şarkıcı Gökhan Özen’e ait olan “Firardayım”ın video klibinin yönetmen koltuğuna da oturan şarkıcı,  Los Angeles’da bulunan ekibi ile sete çıktı.

Gökhan Özen, yine fark yaratacak bir çalışma yaparak albüm öncesi uzun zamandır kendisinden yeni şarkılar bekleyen takipçilerini heyecanlandırdı.

Gökhan Özen’in yeni teklisi “Firardayım” Pony Müzik etiketiyle 28 Şubat 2020 Cuma günü tüm dijital platformlarda yayında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler