Ana SayfaDedikoduFatih Ürek Demet Akalın'a Neden Ateş Püskürdü?..

İlgili Postlar

Fatih Ürek Demet Akalın’a Neden Ateş Püskürdü?..

Ünlü şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek, sunucu Saba Tümer’in dün akşam ki Instagram’daki canlı yayınına konuk oldu. Bir dönemler çok yakın dost olduğu şarkıcı Demet Akalın ile ilgili bomba  açıklamalar da bulunan Fatih Ürek, resmen ateş püskürdü. Fatih Ürek’in ablasının cenazesi sonrasında ünlü ikili arasında çıkan sürtüşme git gide alevlenerek ateş topuna döndü. Canlı yayında Fatih Ürek neler neler söyledi..Detaylar Haberimizde..

Hande Yener, Fatih Ürek ve Demet Akalın Hakkında Konuştu!

Fatih Ürek Demet Akalın’a Neden Ateş Püskürdü?..

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek geçtiğimiz dönemlerde çok yakında arkadaş olduğu ünlü şarkıcı Demet Akalın ile ilgili veryansın etti. Fatih Ürek, ablasının cenazesinin peşinden Demet Akalın’la aralarında dedikoducu tartışması çıkmış ve tartışma giderek artmıştı.

Fatih Ürek Kimdir?

Fatih Ürek; “Demet Akalın Benim İçin Bitmiştir!”

Korona virüsü sebebiyle ünlü isimler de kendilerini evlerinde karantina altına alarak sosyal medyadan görüşmeyi daha çok tercih ediyor. Ünlü programcı Saba Tümer’in Instagram’daki canlı yayının da konuk olarak katılan şarkıcı Fatih Ürek, bir zamanlar kankası şimdi ise küs olduğu meslektaşı Demet Akalın hakkında ateş püskürdü.. Aralarındaki bağı tamamen koparan Fatih Ürek, “Demet Akalın benim için bitmiştir!” dedi.

Demet Akalın ve Fatih Ürek Dostluğu Bitti!

Dostu Demet Akalın’ı telefonla aradığını ancak kendisine “Sen kimsin ki seni dinleyeyim?” diye dedğini anlatan Fatih Ürek; ‘‘Demet Akalın benim için bitmiştir!” dedi.

Şarkıcı Demet Akalın için ‘‘O benim için sıfıra sıfır bir karakterde insan” diyen Fatih Ürek, aylar öncesinde oluşan kavgayı yeniden alevlendirdi.

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın’dan Cevap Gecikmedi!..”Vah ki Ne Vah!”

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ise Fatih Ürek’e yanıtını Instagram üzerinden bir takipçisinin yorumu üzerinden verdiği yanıt ile vermiş oldu. Demet Akalın, kızı Hira’nın dedesini taklit ederek namaz kıldığı anları paylaşınca bir takipçisi “Dedesiyle namaz kılıyordu Hira… Maşallah” yazdı.

Demet Akalın ise bu yoruma ek olarak cevap vererek bi zamanlar yakın dostu Fatir Ürek’e şöyle yazdı;

“Bu sübyana beddua eden bana sıfır karakter demiş! Vah ki ne vah! Kimlere neler dedğini söyleyeyim bari bende.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler