Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz Ve Serenay Sarıkaya Çiftinden Karantinaya Kısa Bir Ara..

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Ve Serenay Sarıkaya Çiftinden Karantinaya Kısa Bir Ara..

Türkiye’nin ünlü komedyenlerinden olan Cem Yılmaz ile başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, koronaviürs salgını sebebiyle kendilerini ünlü komedyen’in evinde karantinaya almışlardı. Ünlü ikili uzunca bir zaman sonra ilk kez kameralara yansıdı. Evlerindeki karantinaya kısa bir ara veren ünlü komedyen ve oyuncu çifti, karantina evlerinin hemen önünde kameralara yakalandı.. Detaylar Haberimizde..

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz’ın Evinde Karantinada!

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Çiftinden Karantinaya Kısa Bir Ara..

2020 senesinin en sürpriz aşıkları olan ünlü komedyen Cem Yılmaz ve kendisinden 18 yaş küçük olan 28 yaşındaki oyuncu sevgilisi Serenay Sarıkaya, magazin dünyasında son dönemlerin en çok konuşulan ikilisinden. Sonradan aşklarını objektifler karşısında da yaşamaya başlayarak birlikte görüntü vermekten gocunmayan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, aşkları ev karantinasında 20 gündür devam ediyordu.

Cem Yılmaz Kimdir?

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Karantinaya Kısaca Ara Verdiler!..

Beraberlikleri herkes tarafından çok yakıştırılan ünlü çifti, Cem Yılmaz’ın evinin önünde kameralara yakalandı…Ünlü komedyen Levent’teki villasından çıkarken gergin hareketleri dikkatlerden kaçmazken, Magazincilerin, “Serenay Hanım haftalardır sizde” sorusuna karşılık “Konuşmak istemiyorum.” şeklinde yanıt veren komedyen hakkında “Korona Cem Yımaz’ı asabi yaptı” yorumlarının yapılmasını sebeb oldu.

Cem Yılmaz Ve Serenay Sarıkaya Karantina arası
Cem Yılmaz Ve Serenay Sarıkaya Karantina arası

Ünlü komedyen’in tam aksine Serenay Sarıkaya ise gayet  sempatik ve rahat tavırlarıyla objektiflere yansıdı. Öte yandan ünlü ikilinin her gün evlerinde güzel oyuncunun spor hocasına telefonla bağlanarak antrenman yaptıkları da öğrenilen bilgiler arasında..

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler