Ana SayfaÜnlülerEbru Polat'da Quarantine Pillow Challenge Akımına Uyarak Vücuduna Ne Sardı!!..

İlgili Postlar

Ebru Polat’da Quarantine Pillow Challenge Akımına Uyarak Vücuduna Ne Sardı!!..

Korona virüs sebebiyle evinde karantinada olan dünyadaki kadınların başlattığı vücuda yastık sararak poz verme (Quarantine Pillow Challenge) akımına uyan güzel şarkıcı Ebru Polat, farkını ortaya koydu, o vücuduna battaniye bağlayarak pozunu verdi. Detaylar Haberimizde..

Karantinadaki Şarkıcı Ebru Polat’dan Pes Dedirten Açıklama…

Ebru Polat’da Quarantine Pillow Challenge Akımına Uyarak Vücuduna Ne Sardı!!..

Çin’in Vuhan kentinde başlayarak tüm dünyayı etkisi altına alarak pandemi olan korona virüs salgını sebebiyle  90 bine yakın insan hayatını kaybetti. Korona Virüsten korunmak için evlerinden çıkmayan ünlü isimler ise sosyal medyada yeni bir akım başlattı bile.. Sosyal medyada çok kısa sürede yayılan akımda (Quarantine Pillow Challenge) büyük bir yastığı bir kemerle beline bağlayan kadınlara son olarak güzel şarkıcı Ebru Polat’da katıldı.

Ebru Polat kimdir ?

Güzel Şarkıcı Vücuduna Battaniye Sarıp Poz Verdi!..

Karantina dolayısla tüm Dünyada etkili olan akımlardan bir yenisine  Quarantine Pillow Challenge eklendi. Bu Akıma uyan sosyal medya kullanıcıları yastık ve kemer takarak çekildikleri pozlarısosyal medyada paylaşmaya başladılar. Korona Salgından dolayı evinde olan ünlü şarkıcı Ebru Polat ise yastık yerine vücuduna battaniye sarmayı tercih etti. Diğer eline dünyaca ünlü markaya ait olan çantasını alarak poz veren Ebru Polat;  “Buda benim akımım… Battaniye ile yapıyorum var mı bir diyeceğiniz” sözleriyle takipçilerine mesaj verdi..

Karantinadaki Şarkıcı Ebru Polat’dan Pes Dedirten Açıklama…

 

İşte Ebru Polat’dan Quarantine Pillow Challenge Paylaşımı;

Ebru Polat'dan Quarantine Pillow Challenge
Ebru Polat’dan Quarantine Pillow Challenge

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler