Ana SayfaÜnlülerKarantinadaki Şarkıcı Ebru Polat'dan Pes Dedirten Açıklama...

İlgili Postlar

Karantinadaki Şarkıcı Ebru Polat’dan Pes Dedirten Açıklama…

Tüm dünyayı saran Korona virüs salgını sebebiyle haftalardır evinde mahsur kalan ünlü şarkıcı Ebru Polat’tan pes dedirten bir paylaşıma daha imza attı. Güzel şarkıcı, sosyal medya sayfasından  yaptığı açıklamayla olay oldu. Detaylar Haberimizde..

Ebru Polat’tan Jennifer Lopez’e Gönderme

Karantinadaki Şarkıcı Ebru Polat’dan Pes Dedirten Açıklama…

Her zaman sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ebru Polat, Türkiye’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının artması sebebiyle haftalardır evinden dışarı adım atmıyor.

Ebru Polat Kimdir?

Karantinadan sıkılan Ebru Polat, dansıyla sosyal medyayı salladı ...

Ebru Polat; “Bir Çıkayım Şu Karantinadan..Her Güne Bir Sevgili Koyacağım..”

Evinde kendini karantinaya kapatan Ebru Polat, sosyal medya sayfalarından da paylaşım yapmayı da ihmal etmiyor. Güzel şarkıcının  özellikle İnstagram hesabından yaptığı son paylaşımu, hayranlarını oldukça şok yaşattı. Ebru Polat paylaşımında, “Meğerse özel hayatta çok önemli bir şeymiş. Bir çıkayım şu karantinadan güne her güne bir sevgili koyacağım. Cuma, cumartesi, pazar konserlerde olacağım, geri kalan her güne bir sevgili koyacağım. Yıllardır sevgilimin olmamasını, sadece işle uğraşmamın acısını çıkarmış olacağım bence” ifadeleriyle karantinadan ne kadar sıkıldığını anlattı..

Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor: Ebru Polat kimdir ...

Ebru Polat’ın Dans Videosu Olay Olmuştu!!..

Diğer yandan güzel şarkıcı, geçtiğimiz haftalarda çektiği dans videosunu “Delirmeye başladık; öyleyse dans” notuyla TikTok’ta paylaşmıştı. Arabik dansıyla sevenlerinin dikkatini çeken Ebru Polat’ın paylaşımına yüzlerde beğeni yağmıştı.

Ebru Polat, Sevgilisi Palalı Saldırgan Sabri Çelebi’ye Destek Verdi..

İşte Ebru Polat’ın Çok Beğenilen Dans Videosu;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler