Ana SayfaÜnlülerBeren Saat'e Nispet Yaparak Amuda Kalkan Mine Tugay Sosyal Medyayı Salladı!..

İlgili Postlar

Beren Saat’e Nispet Yaparak Amuda Kalkan Mine Tugay Sosyal Medyayı Salladı!..

Kanal D televizyonlarında sevilerek izlenen Zalim İstanbul adlı dizisinin güzel oyuncusu Mine Tugay, sosyal medya sayfasından amuda kalktığı bir videoyu yayınlayıp evde kal mesajı verdi. Güzel oyuncu, dün sosyal medya hesabından amuda kalktığı görüntüleri yayınlayan Beren Saat’e adeta meydan okudu. Detaylar Haberimizde..

Mine Tugay’ın Olay Olan Dekolteli Selfiesi..

Beren Saat’e Nispet Yaparak Amuda Kalkan Mine Tugay Sosyal Medyayı SallaMine Tugay Sosyal dı!..

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ünlülerden biri olan 42 yaşındaki Mine Tugay, yine kendine özgü bir tarzla evde kal çağrısında bulundu. Başarılı oyuncu, Instagram hesabından yaptıüı amuda kalktığı görüntüleri  bir not ekleyerek takipçileriyle paylaştı. Mine Tugay’ın bu paylaşımına yüzlerce beğeni yağdı.

Mine Tugay kimdir?

Oyuncu Mine Tugay'ın estetiksiz fotoğrafı ortaya çıktı - En Yeni ...

Mine Tugay’ın O Mesajı; “Evde Kalmak, İçimize Dönmek İçin Fırsat”

“Evde olmak biraz da içimize dönmek için bir fırsat ve alan yarattı diye düşünüyorum. Meditasyon, yoga yaparak kendimle bağımı güçlendiriyorum evdeyken…..

Mine Tugay Dikkat Çekici Paylaşımları!

“Bizim İçin Çalışan Herkese Şükredelim…”

…………Bilinmezin dayanılmaz bütünlüğünün evrensel boyutunu bütün dünya olarak hep birlikte yaşıyoruz’ diyor sevgili yoga hocam. Bu çok hoşuma gitti çünkü bilinmeze teslimiyeti yaşarken yeni keşifler için ayrı ama bir aradayız gibi hissediyorum ben de. Yaşamla bağımızı koparmadan, kaygı ve korkularımızı kucaklamayı öğrenerek, bizim için dünya için çalışan herkese şükrederek evimizde kalalım.”

İşte n Amuda Kalktığı O Videosu!..

 

 

Mine Tugay'dan cesur pencere pozu - Son Dakika Magazin Haberleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler