Ana SayfaÜnlülerEzgi Mola’nın Başlattığı KİRA BENDEN Kampanyasına Hangi Ünlüler Destek Verdi?

İlgili Postlar

Ezgi Mola’nın Başlattığı KİRA BENDEN Kampanyasına Hangi Ünlüler Destek Verdi?

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve hızla tüm dünyaya yayılarak Türkiye’de de başlayan korona virüs salgını sebebiyle ünlü oyuncular Ezgi Mola ve Tolgahan Sayışman sosyal medya sayfalarından yaptıkları bir açıklamada ile kendi kiracılarından kira almayacaklarını duyurmuşlardı. Örnek oyuncuların  başlattığı bu akım sonrasında fenomen Atakan Özyurt’da sosyal medya sayfalarından ihtiyacı olan ailelerin kiralarını üstlenme akımını başlattı. Tüm Detaylar Haberimizde..

Ezgi Mola’dan Bu Zor Günlerde Alkış Toplayan Hareket!

Ezgi Mola’nın Başlattığı KİRA BENDEN Kampanyasına Hangi Ünlüler Destek Verdi?

Ezgi Mola’nın başlattığı Kira benden kampanyasına, yurdumuzun bu zor günlerinde pek çok ünlü den destek gelmeye devam ediyor. Korona virüsün Türkiye’de ilk görüldüğü haftalarda sosyal medya hesabından duyuru yapan Ezgi Mola şu anda 2 kiracısı olduğunu ve onları arayarak nisan ayı için kendilerinden kira almayacağını söylediğini duyurdu. Maddi Durumu iyi olanlar için bunun bir kampanyaya dönüşmesini yürekten istediğini söyleyen oyuncu Ezgi Mola’ya kısa süre içerisinde ünlü isimler destek vermeye başladı.

Ezgi Mola Kimdir?

Güzel oyuncu’nun başlattığı kira benden kampanyasına ilk destek yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman’dan geldi. Sosyal medya sayfasından duyuru yapan Tolgahan Sayışman kiracısından nisan ayı için kira bedeli almayacağını açıkladı.

Kira Benden Akımını Atakan Özyurt, İdo Tatlıses ve Edis Devam Ettirdi!!!…

Daha sonra da Fenomen Atakan Özyurt sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak bu yardımı meydan okumaya çevirdi ve birçok kişinin kira masrafını karşılamak için yeni bir akım başlattı.

Tolgahan Sayışman kimdir?

Tolgahan Sayışman hastanelik oldu

Fenomen Atakan Özyurt kira benden sözleriyle başlattığı yeni akım da maddi zorluk çeken bir ailenin 1 aylık kirasını ödeyeceğini açıkladı. Fenomen Atakan Özyurt, İdo Tatlıses’e meydan okurken sosyal medya sayfasından bir açıklama yapan İdo Tatlıses ise 10 ailenin aylık kirasını üstlenmek istediğini belirterek kampanyaya Edis’i davet etti.

İdo Tatlıses kimdir?

Ünlü şarkıcı İdo Tatlıses, askere gitti - Magazin

Arda Turan, Emre Çolak, Burak Yılmaz, Aybüke Albere ve Zeynep Bastık Destek Verdi!..

Ünlü şarkıcı İdo Tatlıses’in daveti ne hemen cevap veren ünlü şarkıcı Edis ise 5 ailenin kirasını karşılamaya seve seve hazır olduğunu açıklayarak kampanyaya yeni baba olan Arda Turan, Emre Çolak, Burak Yılmaz, Aybüke Albere ve Zeynep Bastık’tan destek geldi.

Edis Kimdir?

Edis'in yeni halini beğendiniz mi? - Savaş ÖZBEY | Köşe Yazıları

Arda Turan kimdir?

Arda Turan'dan halı saha açıklaması! | NTVSpor.net

Ezgi Mola’dan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Aşkına Açıklama!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler