Ana SayfaÜnlülerÜnlü Şarkıcı Demet Sağıroğlu Koronavirüse Yakalandığını Duyurdu!..

İlgili Postlar

Ünlü Şarkıcı Demet Sağıroğlu Koronavirüse Yakalandığını Duyurdu!..

Uzun süredir Amerika’nın New York şehrinde yaşayan ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu, tüm dünyayı hızlıca etkisi altına alan korona virüse yakalandığını açıkladı. Usta şarkıcı herkesi önemli bir mesaj vermeyi de ihmal etmedi. Detaylar Haberimizde..

Demet Sağıroğlu müziği neden bıraktığını açıkladı!

Demet Sağıroğlu Koronavirüse Yakalandığını Duyurdu!..

90’lı yılların efsane seslerinden olan ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu, uzun bir süredir New York’ta yaşamaktaydı. Bir süredir müzikten uzak kalan usta sanatçı “Müzik sektöründeki bazı isimlere kırgınlıklarım, küskünlüklerim oldu. Bu da kendimi geri çekmeme neden oldu” şeklinde açıklama da yapmıştı.
Ünlü şarkıcı bütün dünyayı etkisi altına alan korona virüse yakalandığını duyurarak  “Siz virüsten güçlüsünüz” diyen Demet Sağıroğlu şu an evde tedavi gördüğünü de iletti.

Demet Sağıroğlu'ndan coronavirüs açıklaması

Demet Sağıroğlu; “Çevremdeki Herkesin Testi Maalesef Pozitif”

Demet Sağıroğlu, şöyle devam etti; “Evet, New York’ta durumlar kötü. Ben de 10 gündür hastayım. Ama endişelenmeyin. Çevremizdeki birçok kişinin testi maalesef pozitif çıktı. Bütün belirtileri yüksek ateş hariç ben de geçirdim, geçiriyorum. Az ateşim var hep.”

Ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu'na koronavirüs şoku! - Magazin Haberleri

“O Virüslerden Güçlüsünüz, Unutmayın.”

Sözlerine önemli mesajlar vererek devam eden Demet Sağıroğlu;

“……Bu virüs ilginç bir canlı, herkeste farklı semptomları olduğunu duyuyorum. Test yaptırmadım ve sanırım 4-5 gün ağır geçirdikten sonra iyileşme dönemine geçtim. Biraz halsizim. Kimseyi endişelendirmemek için yakınlarım haricinde bildirmedim. Herkese ilgi ve sevgisinden dolayı minnettarım, teşekkür ederim. Sizler, ailem ve dostlarım bana sevginin kıymetini bir kere daha gösterdiniz. Siz o virüslerden güçlüsünüz, unutmayın.” dedi.

Demet Sağıroğlu'ndan 'koronavirüs' açıklaması - Magazin haberleri ...

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler