Ana SayfaÜnlülerDemet Sağıroğlu müziği neden bıraktığını açıkladı!

İlgili Postlar

Demet Sağıroğlu müziği neden bıraktığını açıkladı!

Bir zamanlar müzik listelerini alt üst eden ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu, müzik sektörüne veda etmesinin nedenini açıkladı. Sağıroğlu, müzik sektöründen bazı insanlara kırıldığı için piyasadan uzaklaştığını ifade etti. Detaylar haberimizde…

Demet Sağıroğlu müzik dünyasından neden uzaklaştı?

Müzik dünyasının 90’lı yıllara damga vuran ismi Demet Sağıroğlu, uzun süredir sektörden uzak kalmasının ardından geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir alışveriş merkezinde sevenleri ile bir araya geldi. Uzun zamandır müzik dünyasından ayrı kalması hakkında konuşan Sağıroğlu, “Müzik sektöründeki bazı isimlere kırgınlıklarım, küskünlüklerim oldu. Bu da kendimi geri çekmeme neden oldu” diye konuştu.

Demet Sağıroğlu: Hiçbir zaman kimseyle rekabetim olmadı. Herkesin başarısıyla gurur duyan bir insanım.

Demet Sağıroğlu, “Bu yaşta bile sektörle ilgili Pollyannacı düşünüyorum. Ancak öyle olmadığını gördüğüm için bazı ümitlerim kırılıyor. Bazen insan alıp başını gitmek istiyor. Bu tarz insanlardan uzaklaşmak istiyor. Sonra da dinleyicilerin ilgisiyle güç ve güven kazanıp tekrar dönüyor. 90’lı yılların diğer popüler isimlerin çok azıyla görüşüyorum. Manevi kırgınlıklar oluyor bende. Hiçbir zaman kimseyle rekabetim olmadı. Herkesin başarısıyla gurur duyan bir insanım. Ancak yakın bulduğum arkadaşlarımdan aynı şeyi görmediğim için kırgınlıklar yaşadım.” açıklamasını yaptı.

Ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu, 90’lı yılların en çok dinlenen isimlerinden biriydi. Hafızalarımızda geniş yer edinen ünlü şarkıcı, yaptığı açıklama ile yeniden müzik sektörüne dönebileceğinin müjdesini vermiş gibi düşünülmesine neden oldu.

Demet Sağıroğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler