Ana SayfaDedikoduEzgi Mola'dan Bu Zor Günlerde Alkış Toplayan Hareket!

İlgili Postlar

Ezgi Mola’dan Bu Zor Günlerde Alkış Toplayan Hareket!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs  ülkemize de geldi. Virüse karşı tedbir alanlar evden çıkmamaya başladı. Bundan dolayı yaşanabilecek ekonomik krizi dikkat çekmek için bir iyilik hareketi başlatan oyuncu Ezgi Mola sosyal medya da herkes tarafından alkış topladı. Yaptığını bir video ile duyuran güzel oyuncu, diğer imkan sahibi olanlara da seslendi. Ezgi Mola’nın videosu kısa süre içerisinde sosyal medyaya yayıldı.

Ezgi Mola’dan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Aşkına Açıklama!

Ezgi Mola’dan Bu Zor Günlerde Alkış Toplayan Hareket!

Ezgi Mola Sevgilisi İle Gece Kulübü Açtı!

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs Türkiye’ye geldi. Virüsü karşı tedbir alanlar ise evden çıkmamaya başladı. Bu durumda milyonlarca kişinin etkileneceğini düşünen Ezgi Mola ise iyilik hareketi başlattı.

Ezgi Mola Sır Gibi Sakladığı Sevgilisi İle İlk Defa Görüntülendi

Aktif olarak kullandığı Instagram hesabından bir video paylaşan başarılı oyuncu, “Geçtiğimiz günlerde keşke elimizden bir şey gelse de iyilik hareketi başlatsak demiştim… Kendimce şöyle bir şey düşündüm, iki tane kiracım var, ikisine de ‘Nisan ayında kira istemiyorum’ diyerek mesaj yolladım.” açıklamasını yaparak iyilik hareketi başlattığını duyurdu.

Güzel oyuncui “Belki imkanı olan insanlar kiracılarını bu şekilde rahatlatabilir. Yardımcı olmamız gerekiyor dediğim insanlar küçük esnaflar zaten büyük iş adamları değil. Sizden de böyle adımlar bekliyorum” çağrısıyla imkanı olanlara seslenerek sosyal medyada büyük alkış topladı.

Ezgi Mola Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler