Ana SayfaDedikoduSinem Umaş'tan tepki çeken koronavirüs paylaşımı: Yaşlıları öldüren virüs insanlar iflas etmesine...

İlgili Postlar

Sinem Umaş’tan tepki çeken koronavirüs paylaşımı: Yaşlıları öldüren virüs insanlar iflas etmesine sebep olacak

Yıllar önce katıldığı evlilik programıyla ismini duyuran Sinem Umaş, koronavirüsün yayılmasının ardından Twitter hesabından “Yaşlıların yüzde 14’ünü öldüren bir virüs bir çok kişinin iflas etmesine sebep olacak” diyerek sitem etti. Umaş’ın paylaşımı sosyal medyada tepkleri üzerine çekti.

Bir döneme büyük ses getiren  Gelinim Olur musun adlı yarışma programıyla ünlenen  ve sonrasında hayvan hakları üzerine birçok tartışmaya girerek adından söz ettirmeye devam eden Sinem Umaş, dünyayı etkisi altına alan ve binlerce kişinin ölümüne sebep olan koronavirüs hakkındaki paylaşımıyla tepki çekti.

“Yaşlıların yüzde  14’ünü öldüren insaları iflas ettirecek”

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüs salgını nedeniyle insanların eve kapanmasına tepki gösteren Sinem Umaş, alınan önlemlerin abartıldığını belirtti. Umaş paylaşımında şu ifadeler yer verdi: “Şiştim gerçekten corona virüsü. Şiştim gerçekten corona virüsü muhabbetinden. Bu kadar büyütülmez ki? İşler durdu 1 haftadır tek kuruş kazanamıyoruz kiralar, doğal gazlar nasıl ödenecek? Yaşlıların yüzde 14’ünü öldüren bir virüs bir çok kişinin iflas etmesine sebep olacak! Benim için 7 gün büyük kayıp…”

“Devlet dalga geçer gibi yaşlılar kolanya ve maske indirimi diyor”

“Hadi bırakın beni günlük haftalık para alan bir sürü işçi var bebeklerine mama götürecek bez götürecek devlet bunları düşünmüyor dalga geçer gibi kolonya ve maske yaşlılara indirimli diye açıklama yapıyor.”

“Kimse bana duyar kasmasın”

Sosyal medya paylaşımından dolayı kısa bir zamanda  Twitter’da tepki çeken Sinem Umaş, “Kimse gelip duyar kasmasın burada gripten ayda senede kaç tane yaşlı ölüyor girip bir bakın! Artık her geçirdiğimiz grip ağır geçiyor gençler bile zor ayağa kalkıyor. Sorumsuzca beslenmene dikkat etmeden yaşarsan böyle hastalıklarda risk altına girersin” diyerek kendisini savundu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler