Ana SayfaDedikoduEbru Polat'tan Jennifer Lopez'e Gönderme

İlgili Postlar

Ebru Polat’tan Jennifer Lopez’e Gönderme

Sosyal medyayı sık kullanan ünlüler arasında olan Ebru Polat zaman zaman magazin dünyasına yaptığı göndermelerle dikkatleri üzerine topluyor. Fiziğiyle daha önce pek çok isme meydan okuyan Ebru Polat bu kez ilginç bir olayla gündemde. Ebru Polat’tan Jennifer Lopez’e gönderme sosyal medyaya damgasını vurdu! İşte Ebru Polat’ın o paylaşımı;

Paylaşımlarıyla Sosyal Medyayı Sallıyor

Sosyal medyayı sık kullanan ünlülerden olan Ebru Polat çoğu zaman cesur paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla milyonlarca beğeni alan ünlü şarkıcının çektiği videolar, attığı fotoğraflar çok konuşuluyor.

Ebru Polat, Sevgilisi Palalı Saldırgan Sabri Çelebi’ye Destek Verdi..

Hadise’ye Tam Destek

Dekolte konusunda bugüne kadar en çok eleştirilen isimler arasında olan Ebru Polat geçtiğimiz aylarda bu konuda Hadise’yi desteklediğini açıklamıştı. Son dönemlerde giydikleri ve sahne kıyafetleriyle eleştirilere maruz kalan Hadise’ye destek veren Ebru Polat, Phuket Adası’nda tatilden mayolu dekolteli bir pozunu paylaşarak “Hadise yanındayız. Herkes baksın kendi işine, milletten sana ne. Laf anlatmak zordur haddini bilmeyene” yorumunu yapmıştı.

Ebru Polat Kimdir?

Ebru Polat’tan Jennifer Lopez’e Gönderme

Geçtiğimiz ay “2.Sayfa” programına katılan ve yeni bir aşka yelken açtığı öğrenilen Ebru Polat “Zengin adam bulmuş” yorumlarına sert çıktı. Yorumlara “Siz salak mısınız? Benim zaten yeterince her şeyim var. Hiçbir şeye ihtiyacım yok. Benim 4 tane şirketim ve şarkıcılık mesleğim var. Ben sadece hava atmayı sevmiyorum. Ben öyle malını mülkünü gösteren bir tip değilim” yanıtını veren ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından mayolu bir fotoğraf paylaşarak fiziğiyle Jennifer Lopez‘e meydan okudu.

Jennifer Lopez Kimdir?

Ebru Polat Jennifer Lopez'e Meydan Okudu
Ebru Polat Jennifer Lopez’e Meydan Okudu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler