Ana SayfaÜnlülerFırat Çelik, Fransa'daki Kafesini Salgın Sebebiyle Kapattı!!!...

İlgili Postlar

Fırat Çelik, Fransa’daki Kafesini Salgın Sebebiyle Kapattı!!!…

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisiyle ününe ün katan yakışıklı oyuncu Fırat Çelik, Türkiye’den Fransa’ya taşınarak bir kafe açmıştı. Ünlü oyuncu, koronavirüsün Fransa’da 1900’den fazla kişinin ölmesine neden olmasının ardından işleri kötü gidince kafesini kapatma kararı aldı. Detaylar Haberimizde..

Coronavirüs (COVİD-19) Astım Hastalarını Nasıl Etkiler?

Oyuncu Fırat Çelik, Fransa’daki Kafesini Salgın Sebebiyle Kapattı!!!…

Kış Masalı ve Fatmagül’ün Suçu Ne? gibi dizilerle adını tüm Türkiye’ye duyuran yakışıklı oyuncu Fırat Çelik, Türkiye’den taşınıp Fransa’ya yerleşerek bir kafe açmıştı. Oyuncuk kariyerine bir son veren ve bambaşka bir sektörü seçen Fırat Çelik, dünyada ki koronavirüsü etkilediği patronlardan bir tanesi oluverdi.

Fırat Çelik Fransa'daki kafesini kapattı! - Magazin Haberleri

Kafesini Yeni Açmıştı!!..

Tüm dünya da hızlıca yayılan korona virüs salgınından bin 900’den fazla insanın öldüğü Fransa’da yaşamını sürdüren ünlü oyuncu, virüs sebebeiyle insanların sokağa çıkmamasından etkilenince yeni açtığı kafesini kapatmak zorunda kaldı.

Fransa'da kafe açan Fırat Çelik, salgın nedeniyle dükkanını kapattı

 

Yakışıklı Oyuncu Doğum Günü’ni Yalnız Kutladı..

Korona visür Salgını sebebiyle evden çıkmayan ünlü oyuncu yeni yaşını da tek başına kutlamak zorunda kaldı. Instagram hesabından kendi fotoğrafını yayınlayarak yeni yaşını kutlayan Fırat Çelik’e Fatmagülün Suçu Ne dizisindeki baş rol partneri Beren Saat’ten yorum gecikmedi. Güzel oyuncu başta olmak üzere bir çok ünlü isim, yakışıklı oyuncunun yeni yaşını kutlamayı ihmal etmedi.

İşte Fırat Çelik’in Doğum Günü Paylaşımı;

Fransa'da kafe açan Fırat Çelik, salgın nedeniyle dükkanını kapattı

Fırat Çelik; “Kameralardan Uzaklaşmak Bana İyi Geldi”

Daha öncesinde Kafe açma hayali hakkında Fransız basınına demeç veren ünlü oyuncu, şöyle söylemişti; “İyi Fransız yemeklerini severim. Ve her zaman kendi restoranımı açmayı hayal ettim. Türkiye’den Paris’e döndüğümde, önümde zamanım vardı. Bir oyuncu olarak restoran hayatını başarabileceğimi düşündüm. Bu restorana bakmak için de zaman ayırmaya karar verdim. Kameralardan uzaklaşmak bana iyi geldi. Ama oyunculuğu bırakmayı hayal bile edemem, o benim tutkum.”

Fransa'da kafe açan Fırat Çelik, salgın nedeniyle dükkanını kapattı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler