Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'ın Toplam Borcunu Duyanlar İnanamadı!..

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’ın Toplam Borcunu Duyanlar İnanamadı!..

Koron avirüs salgını sebebiyle evinden ayrılmayarak karantinada kalan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, meslektaşı Seçil Gür ile ilişkisini sonlandırması sonrasında Instagram sayfasından yaptığı bir canlı yayınla sevenleriyle dertleşmeye başladı. En son dün akşam yeni bir canlı yayın da bulunan ünlü şarkıcı yaşadığı maddi zorlukları anlattı. Toplam borcunun ne kadar olduğunu söyleyen Serdar Ortaç’ın takipçileri inanamadı. Detayları Haberimizde..

Serdar Ortaç’dan Şaşırtan Evlat Açıklaması!…

Serdar Ortaç’ın Toplam Borcunu Duyanlar İnanamadı!..

İrlanladı model Chloe Loughnan ile yollarını ayırdıktan sonra şarkıcı Seçil Gür ile yeni bir ilişkiye başlayan şarkıcı Serdar Ortaç’ın aşkı kısa sürmüşdü. Korona virüs salgını sebebiyle kendisini eve haps eden ve tüm gerekli kurallarına uymaya çalışan ünlü şarkıcı, son zamanlarda sosyal medyadan yaptığı canlı yayınlarla takipçileriyle devamlı etkileşim halinde.

Serdar Ortaç; “Aylık 120 Bin TL Sadece Evin Kredisini Ödüyorum.”

Ünlü popçu geçtiğimiz akşam instagramdan yaptığı canlı yayında karantina günlerinde yaşadığı maddi zorlukları takipçilerine anlattı. Hatta aylık 120 bin lira kredi ödediğini itiraf eden Serdar Ortaç toplam borcunun da ne kadara yaklaştığınıda anlattı. Serdar Ortaç; “Bankadan 5 milyon TL kredi aldım, ödemeleri hazirana kadar erteledim. Yoksa zaten taksitleri ödeyemezdim. Aylık 120 bin TL sadece evin kredisini ödüyorum.” ifadelerini kullandı. Ünlü söz yazarı hatta; “Eskisi gibi kira gelirim yok. Bir lira para biriktirmedim. Telif gelirse geçiniyoruz” dedi.

Serdar Ortaç kimdir?

Ünlü popçu yine geçtiğimiz haftalarda yaptığı canlı yayında hayranlarına kız evlat edinmek istediğini söyleyerek, “İsmini annemin adını, Nesrin koyacağım” şeklinde samimi açıklamalarda bulunmuştu.

Serdar Ortaç Mirasını Kime Bırakacağını Açıkladı!..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler