Ana SayfaÜnlülerTolgahan Sayışman Ve Almeda Abazi Çiftinin Efsane Evleri...

İlgili Postlar

Tolgahan Sayışman Ve Almeda Abazi Çiftinin Efsane Evleri…

Yakışıklı oyuncu Togahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi’nin efsane evlerinden ilk görüntüler Kanal d televizyonlarında sevilerek izlenen 2.Sayfa magazin programında yayınlandı. Togahan Sayışman’a, 11 aylık Efehan’ın babasına olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı. İşte Efehan ve Muhteşem Evleri..

Tolgahan Sayışman, Dizisinin Yayın Gecesinde Fenalaştı!

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi Çiftinin Efsane Evleri…

TRT 1 kanalında yayınlanan Şampiyon adlı dizinin başrol oyuncusu Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi ile yaşamak üzere Beykoz’dan 8 milyon TL değerinde havuzlu bir villa almıştı.

Tolgahan Sayışman Kimdir?

Ünlü Çiftin muhteşem evleri Kanal d televizyonlarında sevilerek izlenen 2.Sayfa magazin programında görüntüler yayınlandı. Yetenekli oyuncu Tolgahan Sayışman, Beykoz’da ki boğaz manzaralı evlerini 5 ay önce 8 milyon TL’ye almıştı. Oyuncu oynadığı diziden bölüm başına 100 bin TL alıyor.

Almeda Abazi Kimdir?

Almeda Abazi; “Efehan’a Kardeş Düşünüyoruz”

Güzel oyuncu Almeda Abazi oğlu Efehan’ın dünyaya gelmesinden sonra oyunculuğa bir süre ara verdiğini söylemişti. Almeda Abazi, “Efehan’a kardeş düşünüyor musunuz?” sorusuna ise “Neden olmasın, düşünüyoruz” cevabını verdi. Sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanan ünlü çift, bol bol huzurlu aile pozlarını yayınlamaya devam ediyor.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi Çiftinin Bebeğine Lüks Hediye!

İşte Sayışman Çiftinin Evleri
İşte Sayışman Çiftinin Evleri
İşte Sayışman Çiftinin Evleri
İşte Sayışman Çiftinin Evleri

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler