Ana SayfaDedikoduAslı Enver'in Gönlünü Kaptırdığı Kerem Tunçeri'nin Aşk Defteri Kabarık! İfşalar Arka Arkaya!..

İlgili Postlar

Aslı Enver’in Gönlünü Kaptırdığı Kerem Tunçeri’nin Aşk Defteri Kabarık! İfşalar Arka Arkaya!..

Dün Magazine bomba gibi düşen iddialar arasında Güzel oyuncu Aslı Enver’in basketbolcu Kerem Tunçeri ile aşk yaşadığı iddia edilmesiydi. Ancak eski basketbolcunun aşk defterinin bayağı kabarık olması ise gündemde 2.bir bomba etkisi yarattı. İfşaların ardı arkası bitmiyor. İşte Detaylar..

Bomba Aşk İddiası! İşte Aslı Enver’in Gönlünü Kaptırdığı Ünlü İsim!

Aslı Enver’in Gönlünü Kaptırdığı Kerem Tunçeri’nin Aşk Defteri Kabarık! İfşalar Arka Arkaya!..

Eski basketbolculardan Kerem Tunçeri kalbini ünlü şarkıcı Murat Boz ile  ilişkisini geçtiğimiz yaz bitiren yetenekli oyuncu Aslı Enver’e kaptırmıştı. Kanal D televizyonlarında sevilerek izlenen 2. Sayfa magazin programının yaptığı özel habere göre basketbolcu Kerem Tunçeri oyuncu Aslı Enver çiftinin aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyorlar. Aslı Enver ve Kerem Tunçeri, bir ay önce ortak arkadaşlarının düzenlediği bir ev partisinde tanıştılar. Ev partisinde başlayan arkadaşlıkları zaman geçtikçe aşka dönüşüverdi.

Aşklarını Gözlerden Uzak Yaşıyorlar..

Korona virüs salgını dolayısla ayrı kalan ünlü ikili telefon üzerinden aşklarını yürütmeye devam ediyorlar. Karantina dönemi boyunca birbirlerini devamlı arayan aşıklar şu sıralar ilişkilerinin duyulmasını tercih etmiyorlar.

Kerem Tunçeri’nin Aşk Defteri Kabarık!

Öte tarafdan ise eski basketbolcu Kerem Tunçeri’nin oyuncu Aslı Enver ile aşkının gün yüzüne çıkmasının sonrasında basketbolcunun sosyal medya içerisinden fenomenlere ve modellere dm den attığı mesajlar teker teker ifşa edilmeye başlandı bile..

Aslı Enver kimdir?

Kerem Tunçeri İfşa 1.

Sosyal medya fenomenlerinden Beren Güney, Kerem Tunçeri’nin kendisine gönderdiğini iddia ettiği mesajları paylaştı. Ünlü fenomen, Kerem Tunçeri hakkında ise “karantinada kafayı yedi herhalde” notunu yazdığı bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımın photoshop lu yarumlar gelmesi üzerine mesajların videosunu paylaştı.

Sosyal medyada 120 civarında takipçisi olan Beren Güney, daha önce de Beşiktaş’ta oynayan Muhammed Elneny’nin kendisine dm den gönderdiği  mesajları ifşa ederek magazin gündemine yerleşmişti.

Beren Güney’in O İfşası;

fenomen Beren Güney mesajları paylaştı.
fenomen Beren Güney mesajları paylaştı.

Kerem Tunçeri İfşa 2.

Fenomen Beren Güney’in peşinden başka bir sosyal medya fenomeni Elif Şen Azra da Kerem Tunçeri ile arasında yapıldığı iddia ettiği  mesajları takipçilerine paylaştı. Fenomen Elif Şen Azra, bu paylaşımında, ‘Son zamanlarda kimler ile aşk yaşayacağını şaşırdın sanırım Kerem Tunçeri! Sırada kimler var daha acaba?’ şeklinde notuyla yayınladı.

Elif Şen Azra daha sonra Whatsapp uygulamasıyla yapılan yazışmaların da ekran görüntüsünü takipçilerine paylaştı. Ünlü fenomen, Kerem Tunçeri ile aralarında bu şekilde bir muhabbet geçtiğini iddia etti.

Elif Şen Azra’nın Kerem Tunçeri İfşası;

Elif Şen Azra'nın Kerem Tunçeri İfşası
Elif Şen Azra’nın Kerem Tunçeri İfşası
Elif Şen Azra'nın Kerem Tunçeri İfşası
Elif Şen Azra’nın Kerem Tunçeri İfşası
Elif Şen Azra'nın Kerem Tunçeri İfşası
Elif Şen Azra’nın Kerem Tunçeri İfşası

Eccossi Ecem’in Kerem Tunçeri İfşası;

Basketçi Kerem Tunçeri’nin mesajlarını ifşa eden son isim ise eccossi takma ismiyle sosyal medyada ortalama 60 bin takipçisi olan Ecem adlı model oldu.  Ünlü model Kerem Tunçeri’nin kendisine gönderdiğini iddia ettiği mesajları, ‘Sanırım sadece tek bir kişiye yürümemiş’ ifadeleriyle paylaştı.

Elif Şen Azra'nın Kerem Tunçeri whatsapp İfşası
Elif Şen Azra’nın Kerem Tunçeri whatsapp İfşası

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler