Ana SayfaÜnlülerAynur Aydın'dan Sütyenleriyle Video Şov!..

İlgili Postlar

Aynur Aydın’dan Sütyenleriyle Video Şov!..

Korona virüs salgını sebebiyle evinden çıkmayan ve geçtiğimiz hafta iç çamaşırıyla ilgili söylediği sözler sebebiyle gündeme yerleşen şarkıcı Aynur Aydın, günlerdir takmadığını söylediği iç çamaşırlarıyla video çekti. Olay video ve Detayları Haberimizde..

Aynur Aydın’dan İç Çamaşırlı Bomba Paylaşım!…

Aynur Aydın’dan Sütyenleriyle Video Şov!..

Tüm Dünyayı kısa sürede etkisi altına alan korona virüs salgınından korunmak amacıyla pek çok ünlü gibi şarkıcı Aynur Aydın’da kendini eve haps eden kişiler arasında. Özel iç çamaşırlarıyla ilgili bol bol paylaşım yaptığı için tepki alan şarkıcı, dikkat çeken bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek gündem oldu.

Aynur Aydın Kimdir?

Aynur Aydın Sütyenleriyle Klip Çekti!..”Karantinada 33. gün”

Geçtiğimiz hafta “Ben sütyen bile takmıyorum, sizi mi takacağım” sözleriyle magazin  gündemine yansıyan 34 yaşındaki Aynur Aydın, Twitter hesabından “Sütyenlerim büyük ihtimalle beni öldü sanıyorlar” sözleriyle tepki alan güzel şarkıcı, bu kez de sütyenleriyle klip çekti. Renk renk sütyenlerini ard arda sıralayarak Adele’nin ‘Someone like you’ şarkısını söylerken sütyenlerine mikrofon uzatan ünlü şarkıcı, bu hallerini “Karantinada 33. gün” notunu yazarak sosyal medya hesabından paylaştı.

İşte Aynur Aydın’ın Sütyenlerinin Video Şovu;

Aynur Aydın Meydan Okudu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler