Ana SayfaDedikoduTuba Ünsal İle Caner Karaloğlu Ayrıldı Mı?

İlgili Postlar

Tuba Ünsal İle Caner Karaloğlu Ayrıldı Mı?

Geçtiğimiz yıl birbirlerini darp ve ihanet ve darpla suçlayan ve Elisabeth Mas ile boşanma davası devam eden Caner Karaloğlu ile sevgilisi Tuba Ünsal ayrıldılarmı? Eşi Elisabeth Mas Baltalimanı’nda görüntülenen Caner Karaloğlu ve İşte Detaylar..

Tuba Ünsal Bir Asker Kızı Olarak Acısını Paylaştı..

Tuba Ünsal İle Caner Karaloğlu Ayrıldı Mı?

Caner Karaloğlu ile 1 yıldır çekişmeli boşanma davası mahkemede devam eden eşi Elisabeth Mas, Baltalimanı’nda magazincilerin objektiflerine yakalandılar. Yüz ifadeleri gülümseyen ünlü çiftin arasında hiçbir problem yok görünüyordu. Halbuki sansasyonel geçirdikleri 2019’da birbirlerini darpla ve ihanet ile suçlamış, mal paylaşımı yüzünden tartışmışlardı.

Tuba Ünsal Ve Sevgilisine Hapis Şoku..

Caner Karaloğlu Evliliğe İkinci Bir Şansmı Verdi?

Caner Karaloğlu’nun bu süreç devam ederken güzel oyuncu Tuba Ünsal ile aşk yaşaması ise eş Elisabeth Mas’ı çılgına çevirmişti. Sosyetede yapılan dedikodulara göre ikili evliliklerine ikinci bir şans verdi. İşte Elisabeth Mas, Caner Karaloğlu ve sevgilisi Tuba Ünsal arasında yaşanan olayların kısa bir özeti;

  • Caner Karaloğlu, eşi Elisabeth Mas’a boşanma davası açtıktan sonrasında oyuncu Tuba Ünsal ile sevgilisi olmaya başladı.
  • Caner Karaloğlu, eşi Elisabeth Mas, dava sürerken birbirlerini ihanetle suçladı.
  • Elisabeth Mas 28 Ağustos 2019’da Bebek’te bir mekandan ayrılırken eşi Caner Karaloğlu ve sevgilisi Tuba Ünsal ile karşılaştı.
  • Mekan çıkışı çıkan kavgada Elisabeth Mas, eşi Caner Karaloğlu ve sevgilisi Tuba Ünsal tarafından darp edildiğini iddia etti.
  • Oyuncu Tuba Ünsal “Böyle bir şey olmadı. Ben şiddete uğradım. Boğazıma sarılıp hakaret etti. Yuva yıkmadım” ifadelerinde bulundu.
  • Caner Karaloğlu, eşi Elisabeth Mas, karşılıklı uzaklaştırma kararı çıkardı.

Tuba Ünsal Kimdir?

İşte Caner Karaloğlu İle Elisabeth Mas;

Caner Karaloğlu ile Elisabeth Mas görüntülendi.
Caner Karaloğlu ile Elisabeth Mas görüntülendi.
Caner Karaloğlu ile Elisabeth Mas görüntülendi.
Caner Karaloğlu ile Elisabeth Mas görüntülendi.

Tüm Tuba Ünsal Magazin Haberleri Burada!…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler