Ana SayfaÜnlülerZatürre Atlatan Kıvanç Tatlıtuğ'un Şifa Listesi!

İlgili Postlar

Zatürre Atlatan Kıvanç Tatlıtuğ’un Şifa Listesi!

Zatürre hastalığı tedavisinin sonrasında geçtiğimiz hafta hastaneden taburcu olan Kıvanç Tatlıtuğ’a eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, özel bir beslenme listesi oluşturdu. Evde tedaviye devam edecek olan Kıvanç Tatlıtuğ’un Şifa listesinin Detayları ise Haberimizde..

Kıvanç Tatlıtuğ Taburcu Oldu!

Zatürre Atlatan Kıvanç Tatlıtuğ’un Şifa Listesi!

Geçtiğimiz ay korona virüse yakalanması şüphesiyle hastaneye kaldırılan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ kendisine zatürre teşhisi konduğunu ve tedavisine başlandığını sosyal medya hesabından tüm takipçilerine duyurmuştu. Hastanede kalmasına gerek görülmemesi durumunda tedavisine evden devam edileceğini açıklayan Kıvanç Tatlıtuğ geçen günlerde taburcu oldu.

Başak Dizer Kimdir?

Başak Dizer Eşini Hiç Yalnız Bırakmadı!..

Hastanede bir an olsun eşini yalnız bırakmaya Başak Dizer ile evde tedaviye devam edecek olan Kıvanç Tatlıtuğ’nun hastaneden çıkar çıkmaz dağ evlerine gittikleri ve çiftin kendini karantina altına aldıkları öğrenilmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Zatürre tedavisinin ardından hastaneden taburcu olan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’a eşi Başak Dizer Tatlıtuğ özel bir beslenme düzeni listeledi. Başak Dizer iki uzmanla beraber Kıvanç Tatlıtuğ’a kurubaklagil, sebze ve beyaz etten oluşan bir liste hazırladı.

İşte Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un Şifa Listesi…

  • İlik suyu
  • kereviz sapı suyu
  • C vitamini yüksek kivi
  • ejder meyvesi
  • zencefil
  • ceviz
  • Ve badem

Korona virüs testi negatif çıkan, fakat zatürre teşhisi konulan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, hastanede gördüğü tedavinin sonrasında Kemerburgaz’daki evinde dinlenmeye çekilmişti. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, korona virüs salgınından etkilenmemek için eşiyle beraber evinde karantina altında kalmaya devam ediyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler