Ana SayfaÜnlülerTuba Ünsal Ve Sevgilisine Hapis Şoku..

İlgili Postlar

Tuba Ünsal Ve Sevgilisine Hapis Şoku..

Ünlü Oyuncu Tuba Ünsal ve sevgilisi Caner Karaloğlu’na İstanbul Aile Mahkemesi ‘den büyük şok. Son zamanlarda  evli bir iş adamı olan Caner Karaloğlu ile yaşadığı aşkla Magazin gündemine oturan Ünlü oyuncu ve sevgilisi hapis cezasına neden çarptırıldı? Detaylar Haberimizde..

Tuba Ünsal Gidenlerden Dedi!

Tuba Ünsal Ve Sevgilisine Hapis Şoku..

Uzunca bir süredir iş insanı Caner Karaloğlu ile beraber olan oyuncu Tuba Ünsal, geçtiğimiz haftalarda bir şiddet skandalıyla ortaya çıkmıştı. Aşk yaşadığı Caner Karaloğlu’nun eşi Elisabeth Mas Vall, oyuncu Tuba Ünsal’dan şiddet gördüğü iddiasıyla yargıya başvurmuş ve skandal olay patlak vermişti. Olay hakkında açıklama yapan Tuba Ünsal’a karşılık Elisabeth Mas Vall’ın avukatından gelmiş ve Tuba Ünsal hakkında da uzaklaştırma kararı çıkarmıştı.

Tuba Ünsal Kimdir?

3’er Gün Zorlama Hapis Cezası!

Bomba haber bugün çıktı. İstanbul Aile Mahkemesi tarafından ünlü oyuncu Tuba Ünsal ve evli sevgilisi Caner Karaloğlu’na, Eş Elisabeth Mas’ın savcılığa yaptığı başvurusu üzerine 3’er gün zorlama hapis cezası verildi.

Korkuma Kararını İhlal Ettiler!..

Daha öncesinde mahkeme, oyuncu Tuba Ünsal ve Caner Karaloğlu hakkında 2 aylık koruma kararı çıkartmıştı. Daha sonra tekrar mahkemeye başvuran Caner Karaloğlu’nun eşi Elisabeth Mas, koruma kararına rağmen eşi Caner Karaloğlu ve sevgilisi  Tuba Ünsal’ın ünlü bir eğlence mekânında kendisini rahatsız ettiklerini iddia ederek üçer gün zorlama hapis cezası verildi.

Tüm Tuba Ünsal Magazin Haberleri Burada!…

Tuba Ünsal Gözyaşlarına Boğuldu.."Asıl Ben Mağdurum..."

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler