Ana SayfaKültür ve SanatMüzikOzan Arapoğlu Yeni Single Çalışmasıyla Zirveyi Zorlayacak!

İlgili Postlar

Ozan Arapoğlu Yeni Single Çalışmasıyla Zirveyi Zorlayacak!

Ünlü aranjör Ozan Arapoğlu bu defa mikrofonun önüne geçmeye karar verdi. Yıllardır müzik piyasasında önemli işlere imza atan başarılı aranjör aranjesi kendine ait olan bir parçayla müzikseverlere merhaba diyor. Değişik tarzıyla dikkat çekmeyi başaran Ozan Arapoğlu yeni single çalışmasıyla zirveyi zorlayacak gibi duruyor. İşte Ozan Arapoğlu’nun yeni projesi hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar;

Ozan Arapoğlu Yıllardır Müziğin İçindeydi

Müzik hayatına genç yaşta başlayan isimler arsında olan Ozan Arapoğlu son dönemlerin hızla yükselen müzisyenleri arasında yer alıyor. Başarılı altyapı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ozan Arapoğlu, bugüne kadar birçok ünlü isimle birlikte çalışarak aranjörlüğünü üstlendi.

Müzik Kulağı Çok Seviliyorü

Senelerdir müzikle iç içe olan başarılı aranjör Ozan Arapoğlu’yla çalışan şarkılar Arapoğlu ile çalışmanın çok rahat olduğunu söylüyor. Müzik kulağı çok iyi olan Ozan Arapoğlu’nun birbirine benzemeyen altyapılarla çalışması sayesinde çalıştığı şarkıcılar kendini özgün bir biçimde ifade edebiliyor.

Ozan Arapoğlu Yeni Single Çalışmasıyla Zirveyi Zorlayacak!

Senelerdir müziğin arka planında başarılı işlere imza atan Ozan Arapoğlu bu kez kendini sahnenin ön kısımında gösterdi. Geçtiğimiz günlerde “Tik Tak” adını verdiği parçasını dinleyicilerle buluşturan Ozan Arapoğlu yeni parçasıyla zirveyi de zorlayacak gibi duruyor. Şarkısındaki farklılıkla şimdiden dikkatleri çekmeyi başaran Ozan Arapoğlu’nun paçasının sözleri ise Murat Yılmaz’a ait. “Çok yakın zamanda çıkarmaya
hazırlandığım projelerimden dolayı büyük bir heyecan içindeyim.” açıklamasını yapan başarılı aranjör yeni yılın ilk aylarında 10 şarkıcı ile birlikte hazırladığı albümünü de dinleyicileriyle buluşturacak.

Ozan Arapoğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler