Ana SayfaÜnlülerAyla Çelik'ten Remix Parçası!

İlgili Postlar

Ayla Çelik’ten Remix Parçası!

Türk Pop müziğinin sevilen isimlerinden olan Ayla Çelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mütevazı tavrı ve kendine özgü sesiyle milyonların beğenisini kazanan başarılı şarkıcı yaz aylarında dinleyicileriyle buluşturduğu “Daha Bi Aşk”ın ardından Ayla Çelik’ten remix parçası geldi. Her projesiyle beğeni toplamayı başaran Ayla Çelik bu şarkısıyla müzik listelerini zorlayacak gibi duruyor;

“Daha Bi Aşk” Çok Sevildi

Başarılı şarkıcının Ağustos ayında müzikseverlerle buluşturduğu “Daha Bi Aşık” adını taşıyan single parçası dinleyicisinden tam not aldı. Yazın canlı enerjisini hem sözlerinde, hem de melodisinde taşıyan parçanın renkli klibi de çok sevildi. Çıkış yaptıktan kısa bir süre sonra YouTube’da 4 milyon izlenmeyi geçen parça, iki ay içerisinde 16 milyon dinleyiciye ulaştı.

Ayla Çelik Müjdeyi Kıbrıs’tan Duyurdu!

Ayla Çelik Hiçbir Takipçisini Unutmuyor

Türkiye’de olduğu kadar Ortadoğu ülkelerinde de müzikseverlerden yoğun bir ilgi gören başarılı şarkıcının özellikle Arabistan’da büyük bir dinleyici kitlesi bulunuyor. Geçtiğimiz aylarda Anghami’nin “Türkçe Hit” listesinin kapağı olan Ayla Çelik, sosyal medya hesabından Arapça teşekkür ettiği bir hikaye paylaşarak sevenlerini mutlu etmişti.

Ayla Çelik’ten Remix Parçası!

Ayla Çelik özleriyle çok sevilen ve kısa süre içinde aşıkların favori parçası haline gelen “Daha Bi Aşık” parçasının Remix versiyonunu dinleyicisiyle buluşturacak. Müzik dünyasında fırtınalarak estirerek listeleri alt üst eden parçanın yeni versiyonu da en az eskisi kadar iddialı. Parçanın yeni versiyonunda Remix, başarılı DJ ve prodüktör Selami Bilgiç imzası taşıyor.

Ayla Çelik Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler