Ana SayfaKimdirOzan Arapoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Ozan Arapoğlu Kimdir?

“Tik Tak” şarkısını dinleyicileriyle buluşturan Ozan Arapoğlu kimdir? Ozan Arapoğlu kaç yaşında? Ozan Arapoğlu albümleri neler? Ozan Arapoğlu aslen nereli? Ozan Arapoğlu hangi burç? Ozan Arapoğlu hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Ozan Arapoğlu Kaç Yaşında? Ozan Arapoğlu Aslen Nereli? Ozan Arapoğlu Hangi Burç?

Ozan Arapoğlu 1 Ocak 185 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Ozan Arapoğlu Oğlak burcudur.

Ozan Arapoğlu Kimdir?

Ozan Arapoğlu eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Müzikle çok küçük yaşlarda tanışan Ozan Arapoğlu müziğe her zaman ilgi duymuş ve küçük yaşlarda çeşitli enstrümanlar çalmaya başlamıştır. Müzikle ilgilenmeye çocukken başlaması sayesinde yetkin bir müzik bilgisi ve başarılı bir müzik kulağı olan Ozan Arapoğlu, genç yaşlarda profesyonel hayata atılan isimler arasında yer almaktadır.

İşe ilk olarak mutfak kısmından başlayan Ozan Arapoğlu, zamanla kendini daha çok geliştirmiş ve adından övgüyle söz ettirmeye başlamıştır. Farklı tarzı ile ön plana çıkmayı başaran Ozan Arapoğlu aldığı bir kararla “Tik Tak” adını verdiği parça için mikrofonu eline almış ve geçtiğimiz günlerde ilk single çalışmasını yayınlamıştır.

Ozan Arapoğlu Albümleri

2019 – Tik Tak

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler