Ana SayfaKimdirÇiçek Acar Kimdir?

İlgili Postlar

Çiçek Acar Kimdir?

Türk oyuncu ve aynı zamanda en çok tanınan isimlerinden olan Çiçek Acar  Kimdir? Çiçek Acar kaç yaşında ? Çiçek Acar diziler nelerdir? Çiçek Acar  filmleri nelerdir? Çiçek Acar aslen nereli? Çiçek Acar hangi burç? Çiçek Acar hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

Akrep Burcu Ünlüler

Çiçek Acar Kaç Yaşında? Çiçek Acar Aslen Nereli? Çiçek Acar Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Çiçek Acar, 16 Kasım 1981 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan başarılı oyuncu akrep burcudur.

16 Kasım Doğumlu Ünlüler

Çiçek Acar Kimdir?

Ünlü oyuncu Çiçek Acar, İlkokul ve ortaokulu izmir’de gerçekleştirmiştir. çocukluk zamanında tiyatro oyunlarına katılanmış ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvar kazanmıştır. Mezuniyetinin ardından ilk oyunculuk deneyimini 2006 senesinde “29-30” adlı dizi ile gerçekleştirmiştir. Önemli rollerden sonra kendini geliştirmiş ve Daha sonra “İspinozlar”, “Gece Gündüz”, “Ayrılık, Dehşetin Tanıkları”, “Başka semtin Çocukları” ve “72. Koğuş” gibi önemli projelerde rol almıştır. 2017 yıllarında ise Atv kanalında yayınlanan “Cennetin Gözyaşları” adlı dizisinde oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. ufak tefek roller ile geçinen Çiçek Acar bu aralar eşi Erkan Bektaş ile evlenmiş ancak boşanmıştır. boşanmanın ardından tiyatrolara pek dönememiştir. 2009 doğumlu Umut isminde bir oğlu vardır. Acar, şimdilerde ise ekranlarda yayınlanacak olan Sevgili Geçmiş dizisinde kadroya katılmayı ümit ediyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler