Ana SayfaÜnlülerAslı Enver Kerem Tunçeri Hakkında Kararını Verdi!!!...

İlgili Postlar

Aslı Enver Kerem Tunçeri Hakkında Kararını Verdi!!!…

Güzel oyuncu Aslı Enver ile ortak arkadaşları vasıtasıyla bir ev partisinde tanışan eski basketbolcu Kerem Tunçeri, ilişki yaşamaya başlamıştı. Yaklaşık bir aydır konuşan ünlü ikili  korona virüs nedeniyle aşklarını telefonla konuşarak yürütüyorlardı. Bu hafta başı aşkları ortaya çıkar çıkmaz  Kerem Tunçeri’nin başka güzellere de attığı mesajlar ifşa olunca ortalık karıştı. Nasılmı? İşte Detaylar Haberimizde..

Aslı Enver’in Gönlünü Kaptırdığı Kerem Tunçeri’nin Aşk Defteri Kabarık! İfşalar Arka Arkaya!..

Aslı Enver Kerem Tunçeri Hakkında Kararını Verdi!!!…

Ünlü basketçi Kerem Tunçeri ortaya çıkan mesajları sonrasında aşkından mı oldu. Güzel oyuncu Aslı Enver ile bir partide tanışan Kerem Tunçeri, ilişki yaşamaya başlamış, ve bir aydır görüşen ikili virüs nedeniyle ilişkilerini telefondan yürütmeye çalışıyorlardı. Bu aşk ortaya çıkar çıkmaz   Kerem Tunçeri’nin ünlü sosyal medya fenomenlerine gönderdiği mesajlar ifşa olunca ortalık fena karıştı. Aslı Enver ne karar verdi?

Ünlü Fenomenler Her Şeyi Gözler Önüne Serdiler!..

Ünlü popçu Murat Boz ile güzel oyuncunun aşkını desteklemeyen takipçileri Kerem Tunçeri’nin ortaya çıkan mesajlarının peşinden Aslı Enver’e pek çok mesaj göndererek bu ilişkiye başlamaması yönünde uyarıda bulundular. Eski basketbolcunun mesajlar gönderdiği bazı sosyal medya fenomenleri ise istemeden de olsa her şeyi gözler önüne serdiler.

Mesajları İfşa Olan Kerem Tunçeri’ye Ünlü İsim’den Destek Geldi!

Aslı Enver Karar Verdi!…

Ortaya dökülen bu mesajların hemen ardından oyuncu Aslı Enver ve basketçi  Kerem Tunçeri ayrıldı. Eski basketçinin sosyal medya fenomenleri tarafından ortaya çıkarılan konuşmaları  sonrası Aslı Enver bir aylık ilişkisini sonlandırma kararına vardı.

Tv 100’ün yapmış olduğu özel habere göre, bugün  güzel oyuncunun yakın çevrelerinden alınan bilgilere göre Aslı Enver ile Kerem Tunçeri’nin ilişki başlamadan görüşmeyi sonlandırdıkları öğrenildi.

”Bu İlişki Sana Göre Değil”

Bu ayrılıkta güzel oyuncunun ailesinin ”Bu ilişki sana göre değil” ifadeleride etkili olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncu, basketçi Kerem Tunçeri kendisine ulaşmasını engellemek için de telefonda engellediği iddia edildi.

Diğer yandan Kerem Tunçeri, ortaya çıkan mesajlardan sonra dün ilk defa bir açıklama yapmış ve sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Aslı Enver kimdir?

İşte Kerem Tunçeri’nin O Açıklaması;

“Yazılı ve görsel basın ya da sosyal medya hesapları üzerinden adımı kullanarak manipülatif iddia ve paylaşımlarda bulunan, kamuoyunda gerçeğe aykırı algı oluşturacak şekilde içerik yayınlayan kişilere yönelik; vicdana ve iyi niyete en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde tüm haklarımı koruyacağımı, siber saldırılara izin vermeyeceğimi ve ilgililer hakkında soruşturma başlatılmasının yanı sıra manevi tazminat davaları açılması için gerekli başvuruların yapıldığını kamuoyuna saygı ile paylaşırım.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler