Ana SayfaDizilerSurvivor 12. Hafta ilk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takim Kazandı? İlk Eleme Adayı...

İlgili Postlar

Survivor 12. Hafta ilk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takim Kazandı? İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler mücadelesinde 12. haftasında takımlar eşitlendi. 7 şer yarışmacıları kalan takımlar haftanın ilk erzak oyununu oynandı ve Ünlüler takımı ödülün sahibi oldu. Meyve ve Sebzelerden oluşan erzak paketini alan takım büyük bir mutluluk yaşadı. Dün akşam Survivor’da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor 12. hafta ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın ilk eleme adayı kim oldu?

 Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takim Kazandı?

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler mücadelesinde 12. haftaya girildi. Gönüllüler üst üste malup olmanın üzüntüsünü yaşarken, haftanın ilk dokurulmazlık oyununa oldukça hırslı girdi. Başa baş geçen mücadelede Ünlüler takımından Ersin oyuna damgasını vurdu. Parkurda beşte beş yaparak büyük bir başarıya imzasını attı.

SURVİVOR 12. HAFTA DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Her iki takımda var güçleriyle haftanın ilk dokunulmazlığını almak için mücadele verdi. Mert’in sakatlanabileceği endişesiyle oyuna girmemesi büyük tepki aldı. Ersin ise tam bir show yaptı ve girdiği tüm parkurları aldı. Acun Ilıcalı, en başarılı oyuncu olarak dokunulmazlık sembolünü Ersin Korkut’a verdi.

Mert iki oyuna çıktıktan sonra yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Bu duruma ise Gönüllüler takımından Ardahan tepki gösterdi. Mert ise eğer oyuna çıksaydı bir ay sürebilecek bir sakatlık yaşamasına neden olacağından korktuğu için oynamadığını açıkladı. Ama Ardahan, Mert’in oyunlarda başarısız olduğu için yarışmadan çekildiğini iddia etti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı aldı.

SURVİVOR 12. HAFTA İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımının almasıyla, Gönüllüler takımı ada konseyinde kendi takımlarından bir yarışmacının ismini yazmak durumunda kaldılar. Acun Ilıcalı, kadın yarışmacıların isimlerinin takımlardaki eşitliğin sağlanması için yazılmayacağını açıkladı. Gönüllüler takımından Cemal Can ve Yasin takım arkadaşlarından birinin ismini yazmak istemediklerini, boş oy kullanmak istediklerini söylediler.

Durum böyle olunca oylama Berkan ile Ardahan arasında yoğunlaştı. Oylama bittikten sonra Acun Ilıcalı, oylamayı açıkladı ve Ardahan 2, Berkan 3 oy aldı. Berkay Survivor, 12. haftanın ilk eleme adayı olarak ilk kez potaya girmiş oldu.

Survivor 12. Hafta Erzak Oyununu Hangi Takım Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler