Ana SayfaDizilerSurvivor 12. Hafta 2. Dokunulmazlığı Hangi Takım Aldı? Haftanın İkinci Eleme Adayı...

İlgili Postlar

Survivor 12. Hafta 2. Dokunulmazlığı Hangi Takım Aldı? Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler 12. haftasının üçüncü gününde 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı Survivor’un ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazanmıştı ve Gönüllüler takımından Berkan ilk eleme adayı olarak potaya girmişti, Survivor 12. hafta 2. dokunulmazlığı hangi takım aldı? Haftanın ikinci eleme adayı belli oldu. Detaylar haberimizde….

 Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 12. Hafta 2. Dokunulmazlığı Hangi Takım Aldı?

Ülkemizi ve tüm Dünyayı etkisi altına aldığı virüs salgını nedeniyle dizi setleri durdu. Televizyonlarda yayınlanan programların çoğu yayınına ara verdiği günlerde Survivor ekibi ve yarışmacıları Dominikte yarışma programı tüm hızıyla devam ediyor. Dolayısıyla zaten reytingleri yüksek olan Survivor televizyon kanallarında izlenme rekorları kırıyor.

SURVİVOR 12. HAFTA 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler mücadelesinde dün akşam tam anlamıyla nefesler tutuldu. Haftaya hırslı başlayan Gönüllüler haftanın ilk dokunulmazlığını ne yazık ki Ünlülere kaptırmıştı. İkinci dokunulmazlık oyununda ise büyük bir atak yapan Gönüllüler haftanın ikinci dokunulmazlığını almayı başardı.

Gönüllüler parkurlara adeta damgasını vurdu. 10- 5’lik skorla Ünlüler tamını yenmeyi başarıp ikinci dokunulmazlığın sahibi oldu. Ünlüler takımı yarışmacıları konseyde bir yarışmacının ismini yazmak durumunda kaldılar.

Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

Ünlüler takımı eleme konseyinde kadın oyuncular hariç 5 erkek yarışmacı arasında oy kullanmak durumunda kaldı. Yarışmacılar oylarını kullandı ve en çok ismi olan yarışmacı Mert oldu. Dolayısıyla haftanın ilk iki eleme adayı Berkant, ikincisi ise Mert oldu. Üçüncü eleme adayı da belli olduktan sonra yarışmanın salı günü yayınlanacak bölümünde adadan bir yarışmacı daha elenerek adaya veda edecek.

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler mücadelesinde büyük final yaklaştıkça heyecanda yükseldi. İlk haftalarda elenir denilen Ersin ise izleyenleri çok şaşırttı ve adeta parkurlarda tozu dumana kattı. Survivor’da bu hafta kadın yarışmacı eleme adayı olarak konulmayacak. Üçüncü eleme adayı da erkek yarışmacı olacak ve bir erkek yarışmacı bu hafta adaya veda edecek.

Survivor 12. Hafta ilk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takim Kazandı? İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler