Ana SayfaDizilerİçerde Dizisi Her Akşam Ekranlarda Olacak! Dizinin Yayın Tarihi Açıklandı!

İlgili Postlar

İçerde Dizisi Her Akşam Ekranlarda Olacak! Dizinin Yayın Tarihi Açıklandı!

Show Tv ekranlarında 19 eylül 2016 yılında yayın hayatına başlayan ve bir çok usta oyuncuyu bir araya getiren İçerde dizisi 19 haziran 2017 yılında final yaparak ekranlara veda etmişti, Bir çok ülkede hala yayınlanan ve reyting rekorları kıran dizinin tekrar yayınlanması gündeme geldi. Korona virüs nedeniyle setlerin durduğu ve insanların eve kapandığı şu günlerde özlediği dizileri tekrar ekranlarda görmek oldukça mutlu edecek. Kanalda bunu düşünmüş olacak ki, İçerde dizisi her akşam ekranlarda olacak. Dizinin yayın tarihi belli oldu.

Aras Bulut İynemli Kimdir?

Çağatay Ulusoy kimdir?

İçerde Dizisi Her Akşam Ekranlarda Olacak!

İçerde dizisi ABD yapımı olan Köstebek isimli filmden ülkemize uyarlanmıştı. Yapımcılığını Kerem Çağatay’ın üstelendiği dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yapmıştı. Bir sezon olarak ekranlara gelen dizide kimler yoktu ki? Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Bensu Soral, Damla Colbay, Çetin Tekindor, Rıza Kocaoğlu, Yıldıray Şahinler, Mustafa Uğurlu, Gözde Kansu, Uğur Yücel bir çok sevilen oyuncu dizinin kadrosunda yer aldı.

Show tv ekranlarında yayınlanan ve toplan 39 bölüm olarak çekilen dizi İçerde, 4 mayıs pazartesi gününden itibaren her akşam ekranlarda olacak. Dizinin tutkunları yeni bölümü için bir hafta beklemeden her akşam diğer bölümünü izleyebilecek.

İÇERDE DİZİNİN KONUSUNU HATIRLAYALIM!

Sarp Yılmaz, polis okulunu birinci olarak bitirir. Dizinin ilk bölümü polis okulunun mezuniyet töreniyle başlar. Sarp’ın daha önce kaçırılan erkek kardeşi Umut, daha sonraki adıyla Mert’de aynı polis okulunda eğitim görmektedir ama abisi Sarp’tan haberi bile yoktur. Mert hayatında giren Melek’in sayesinde sokaklardan kurtulmuştur ve polis okuluna başlamıştır.

Sarp ile Umut’un babaları, yıllar önce işlemediği bir suç yüzünden ellerine kelepçe takılıp görülmesine şahit olmuştur. İki kardeş sadece bu anı hatırlamaktadır. Umut’un kaçırılması iki kardeşi tamamen ayırmış, anneleri ise bırakılan kanlı gömleğin oğlu Umut’a ait olmadığını düşünüp yıllar geçse de onun yaşadığını düşünmektedir. Kendilerine bir hayat kuran ailenin Umut’u bulmaktan başka bir düşüncesi yoktur. Sarp. görevi gereği girdiği görevde kardeşi Umut’u bulur.

Yurt Dışında Hangi Türk Dizileri İzlenme Rekorları Kırıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler