Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı'nın Ardahan'a Soğuk Terler Döktüren Şakası

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’nın Ardahan’a Soğuk Terler Döktüren Şakası

Acun Ilıcalı’nın Ardahan’a soğuk terler döktüren şakası sosyal medyanın gündemine oturdu. Geçtiğimiz hafta Acun Ilıcalı’nın Evrim ve Nisa’ya karşı kazandığı oyun sonucunda ödül oyunundan mahrum bırakılan Cemal Can’a Ardahan’ın gizli gizli jelibon vermesi sosyal medyaya yansıdı. Bunun üzerine Ilıcalı yarışmacılara şaka yaptı. Ardahan’ın ise yüreğine indi. İşte o şakanın detayları;

Evrim ve Nisa Ödülü Kabul Etmedi

Acun Ilıcalı ve İrem Kanan ile Evrim ve Nisa arasında yapılan voleybol maçında, Cemal Can dışındaki tüm yarışmacılar Ilıcalı’nın takımını tutmuştu. Oyun sonunda kızlar takımı kaybetse de Acun Ilıcalı, oyunu kaybeden Evrim ve Nisa’ya jest yaparak kendilerinin de ödülden yararlanabileceğini söylemiş ancak Cemal Can’ın ödülden yararlanamayacak tek kişi olacağını belirtmişti. Bunun üzerine teklifi değerlendiren Nisa ve Evrim en başından beri kendilerini destekleyen takım arkadaşlarını yalnız bırakmayarak ödülü geri çevirmişti.

Survivor 12. Hafta 2. Dokunulmazlığı Hangi Takım Aldı? Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

Ardahan Kameralara Yakalandı

“Gönüllüler” adasında Cemal Can, Nisa ve Evrim dışındaki herkes ödülden yararlandı. Ardahan yemek yerken yanında yatan Cemal Can’ın yanında yatmasına gönlü razı gelmeyince takım arkadaşına gizli gizli bir adet jelibon uzattı. Bu durum kameraların ve Survivor izleyicilerinin gözünden kaçmadı. Ardahan yaptığıyla belki ada kurallarını ihlal etmiş olsa da bu tavrıyla milyonların gönlünü kazandı.

Sadık Ardahan Uzkanbaş Kimdir?

Acun Ilıcalı’dan Ardahan’a Soğuk Terler Döktüren Şaka

Ada konseyinde Acun Ilıcalı, olayın kameralara yansıdığını ve bir yaptırım yapılacağını söyledi. Konseyde konuşan Cemal Can, Ardahan’ın kendisine uzattığı jelibonu yemediğini, Nisa ve Evrim’e paylaştırıp verdiğini söyledi. Ardından kural ihlali yapan Ardahan’a bir ceza vereceklerini ve Ardahan’ın iki ödül oyunundan yararlanamayacağını söyleyen Ilıcalı herkesi korkuttu. Konseyde korku dolu dakikaların ardından bu gerginliği fazla uzatmayan Acun Ilıcalı Ardahan’a şakayı uzatmadı ve ceza verilmeyeceğini söyledi. Survirvor’da eğlenceli bir anı olarak hafızalara kazınan bu dakikalar Ardahan’ın soğuk terler dökmesine neden oldu.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler