Ana SayfaDizilerPavyon Ekibinden Yeni Bir Belgesel Geliyor! Dijital Flörtleşme'nin Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Pavyon Ekibinden Yeni Bir Belgesel Geliyor! Dijital Flörtleşme’nin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Türkiye’nin en çok izlenen dijital platformlarından BluTV, dizilerin ve filmlerin yanı sıra son dönemde yayınladığı belgesellerle de büyük ilgi görmeyi başardı. Geçtiğimiz yıl yayınlanan ve büyük yankı uyandıran Pavyon belgeselinden sonra, aynı ekip yeni bir belgeselle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Pavyon belgeselinin ekibinden yeni bir belgesel Dijital Flörtleşme geliyor. Dijital Flörtme’nin yayın tarihi belli oldu.

Dijital Flörtleşme’nin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Ülkemizin önde gelen dijital platformlarından BluTV, son dönemde yayınladığı belgesellerle kültürümüzün birçok farklı yaşayışları izleyicilere aktarmıştı. Dijital Flörtleşme belgeseli ise ekip, son yıllarda hayatımızın değişmez parçası olan internet ve onun flörtleşme üzerindeki etkilerini anlatıyor. Beş bölümden oluşan belgesel 21 mayıs 2020 tarihinde BluTV’de yayınlanmaya başlayacak.

İşte Dijital Flörtleşme’nin tanıtım videosu…

 

Türkiye’nin önde giden dijital platformu BluTV, orijinal belgesel içerikleri ile de iddialı yayınlarını izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Dijital çağda takılma ve “stalk” kültürü, ilk buluşma ve “dating” uygulamaları gibi konuları gerçek kişilerin gözüyle aktaran “Dijital Flörtleşme” 21 Mayıs’ta BluTV’de yayın hayatına başlayacak. Merakla beklenen belgesel Dijital Flörtleşme’nin tanıtım videosu yayınlandı.

DİJİTAL FLÖRTLEŞME’NİN İÇERİĞİ!

Dijital Flörtleşme belgesilende arkadaşlık ve buluşma uygulamaları, beklentiler, yeni çağın taktikleri ve dijital flört sonrası ilk buluşmada yaşananlar gibi birçok detayı gözler önüne serecek. Beş bölümden oluşan belgeselin ilk bölümünde, her şeyin başlangıcı ve genel kapsamı olan “takılma kültürü” anlatılacak. Öncelikle, bu uygulamaları kullanan insanların internet üzerinden nasıl iletişim kurdukları ve internet tabiriyle nasıl “takıldıkları” yine röportjların desteğiyle anlatılıyor.

Türkiye’nin sevilen platformlarından BluTV, özel yapımları kadar yurt dışında beğenilen projeleri de bünyesine katmaya devam ediyor. Pavyon belgesel serisi geçen sene büyük beğeni toplamıştı, Belgeselin yaratıcılarından yine büyük ilgi toplayacağı tahmin edilen Dijital Flörtleşme belgeseli izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. Dijital Flörtleşme, takılma “stalk” kültürü, “sexting”, ilk buluşma ve “dating” uygulamaları gibi konuları ele alırken flörtleşmenin dijitalleşme ile birlikte nasıl bir dönüşüm geçirdiğini tüm çıplaklığıyla gözler önüne serecek.

Büyük ilgi görecek belgesel Dijital Flörtleşme 21 mayısta BluTV’de!

 Sıfır Bir’in Yaratıcılarından Yeni Bir Adalet Hikayesi! “Sokağın Çocukları” BluTV’de

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler