Ana SayfaDizilerSurvivor 12. Hafta Villa Ödülünü Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor 12. Hafta Villa Ödülünü Hangi Takım Kazandı?

Survivor 12. hafta Gönüllüler – Ünlüler mücadelesinde haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı, ikinci dokunulmazlık oyunu ise Gönüllüler almıştı. Yarışmanın dün akşamki yayınlanan bölümünde takımlar ödül oyunu için karşı karşıya geldiler. Kazanan takım muhteşem bir villada istediklerini yeyip içip havuz sefası yapacak. Ayrıca nehirde jet skiye binecek ve 80’ler partisine katılabilecek. Başa baş geçen ödül oyununda skor berabere bitince sonuç bayrak yarışına kaldı. Survivor 12. hafta Villa ödülünü hangi takım kazandı.

 Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 12. Hafta Villa Ödülünü Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler ödül oyunu mücadelesinde nefesler kesildi. Ödül oyununu kazanan takım villa, nehirde jet skiye binme ve 80’ler partisi ödülünü kazanmak için büyük bir mücadele verdi. Yarışmanın dünkü bölümünde, ödül oyununda iki takımın yarışmacıları arasında zaman zaman gergin anlar yaşadı. Özellikle parkurda atış kısmına gelindiğinde Sercan’ın Yasin’e ve Nisa’nın Emre’ye ‘Atamıyor’ şeklinde yüksek sesle bağırmasıyla ortalık karıştı.

Sercan ile Yasin’in oyun esnasında büyük gerginlik yaşarken Mert ile Ardahan’ın da dahil olduğu sözlü tartışma diğer yarışmacıların ikiliyi sakinleştirmesiyle sona erdi.

VİLLA ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM ALDI?

Ödül oyunu 9’a 9’luk skorla berabere bitti. Sonuç bayrak oyununa kaldı. Bayrak oyununda büyük bir atak yapan Gönüllüler, yarışın galibi oldu. Villa ödülünü Gönüllüler kazandı. Yarışmacılar villaya gittiler ve ilk yaptıkları şey müzik eşliğinde havuzda dans edip eğlenmek oldu. Geçen hafta büyük ödülü Ünlüler takımı almıştı. Bu hafta ödülü kaçırmayan Gönüllüler, kendilerini bekleyen muhteşem sofrada karınlarını doyurdular.

Daha sonra 80’ler partisi için kendileri için özel hazırlanan kıyafetlerden giyinip muhteşem bir partiye hazırlandılar. 80’ler partisinde doya doya eğlenen Gönüllüler takımı unutulmaz bir gece yaşadı. Yarışma programının bitmesinden sonra yayınlanan Survivor Panaroma’nın sunucuları da 80’ler kıyafetleriyle programı sundu ve programın kapanışını 80’lere damga vuran şarkı eşliğinde dans ederek bitirdiler.

Survivor 2020 Gönüllüler -Ünlüler’de bu akşam eleme konseyi olacak. Ayrıca Ilıcalı, Ersin’e köpeğinin öldüğünü açıklayacak.

Survivor 12. Hafta 2. Dokunulmazlığı Hangi Takım Aldı? Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler