Ana SayfaKimdirİpek Filiz Yazıcı Kimdir?

İlgili Postlar

İpek Filiz Yazıcı Kimdir?

“Yeni Hayat” dizisinin sevilen oyuncusu İpek Filiz Yazıcı kimdir? İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında? İpek Filiz Yazıcı aslen nereli? İpek Filiz Yazıcı dizileri neler? İpek Filiz Yazıcı filmleri neler? İpek Filiz Yazıcı hangi burç? İpek Filiz Yazıcı hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken tek şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

İpek Filiz Yazıcı Kaç Yaşında? Aslen Nereli? Hangi Burç?

 

İpek Filiz Yazıcı 1 Ocak 2001 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan genç oyuncu Oğlak burcudur.

İpek Filiz Yazıcı Kimdir?

İpek Filiz Yazıcı eğitim hayatına İstanbul’da devam etmektedir. Ortaokul yıllarında tiyatroyla tanışan ve oyunculuk eğitimi almaya başlayan İpek Filiz Yazıcı, ilk olarak 2016 senesinde yayınlanan “Babam ve Ailem” dizisiyle ekran karşına geçmiştir.

Ardından 2017 senesinde  Fox Tv ekranlarında yayınlanan başrollerinde Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in yer aldığı “Kayıtdışı” dizisiyle ekran karşısına geçen İpek Filiz Yazıcı, bu dizideki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.  2018 senesinde TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi “Elime Bırakma”nın kadrosuna dahil olan İpek Filiz Yazıcı, bu yıl “Yeni Hayat” dizisiyle ekranlara gelmektedir.

İpek Filiz Yazıcı Dizileri

  • 2020 – Yeni Hayat
  • 2018 – Elimi Bırakma
  • 2017 – Kayıt Dışı
  • 2016 – Babam ve Ailem
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler