Ana SayfaDizilerNetflix Yeni Fantastik Dizisi Cursed'in İlk Karelerini Paylaştı!

İlgili Postlar

Netflix Yeni Fantastik Dizisi Cursed’in İlk Karelerini Paylaştı!

New York Times’ın çok satan romanından uyarlanan yeni fantastik tarzındaki Cursed dizisi 2020 yazında tüm dünyayla aynı sadece Netflix’te gösterime girecek. Doğanın yok edilmesi, din terörü, anlamsız savaşları ve imkansızı başarmak için cesur bir lider olmak gibi temaları da içine alan Cursed aynı zamanda bir yetişkinliğe geçiş öyküsünü konu alıyor. Netflix yeni fantastik dizisi Cursed’in ilk karelerini paylaştı. Detaylar haberimizde….

Netflix’in Yeni Dizisi Space Force’nin Tanıtım Videosu Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Netflix Yeni Fantastik Dizisi Cursed’in İlk Karelerini Paylaştı!

Tom Weeler’in yazdığı New York Times’in en çok satanlar romanından uyarlanan dizinin yapımcılığını Silenn Thomas üstleniyor. Dizinin yürütücü yapımcılığında ise Tom Wheeler, Frank Miller ve Leila Gerstein isimleri yer alıyor. Cursed dizisinin ilk sezonu 2020’nin yaz ayında tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de yayınlanacak.

CURSED DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU!

Dizide; Katherine Langford (Nimue), Devon Terrell (Arthur), Gustaf Skarsgård (Merlin), Daniel Sharman (Weeping Monk), Sebastian Armesto (King Uther Pendragon), Matt Stokoe (Gawain), Lily Newmark (Pym), Shalom Brune-Franklin (Igraine), Emily Coates (Sister Iris), Billy Jenkins (Squirrel), Bella Dayne (Red Spear), Peter Mullan (Father Carden) gibi oyuncular yer alıyor.

CURSED’İN KONUSU!

Dizinin genç kadın kahramanı Nimue, namı diyar ‘Lady of the Lake’ tarafından anlatılan ve Kral Arthur efsanesinin yeni bir uyarlaması olan Cursed, gizemli ve özel güçleri olan Nimue’nin ‘Gölün Kraliçesi’ne dönüşümünü konu alıyor. Nimue, annesinin ölümünün sonra Merlin’i bulmak ve eski bir kılıcı bulup teslim etmek için beklenmediği bir ortak bulur. Çıktığı bu yolculukta ise korkunç Kırmızı Paladinler ve suç ortakları Kral Uther karşısında bir direniş ve cesaret sembolü haline geliyor. Doğanın yok edilmesi, din terörü, anlamsız savaşlar ve imkansızı başarmak için cesur bir lider olmak gibi günümüz temalarını da içeren Cursed dizisi aynı zamanda bir yetişkinliğe geçiş öyküsünü konu alıyor.

Netflix Yeni Fantastik Dizisi Cursed'in İlk Karelerini Paylaştı

İnternete bağlı tüm ekranlarda izlenebilecek bir Netflix dizisinin ilk sezonu 60’ar dakikalık 10 bölümden oluşuyor,

Aşk 101 Dizisi İlk Sezon Bölümleriyle Bir Çok Ülkede İlgi Görmeyi Başardı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler