Ana SayfaDizilerSurvivor Tektaş Yüzük Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor Tektaş Yüzük Oyununu Kim Kazandı?

Dün akşam 68. bölümüyle ekranlara gelen TV 8’in sevilen yarışması Survivor’da yarışmacılar tarihi ödül için kıyasıya mücadele verdiler. Kazanan takımın annelerine bir karat tektaş verilecek olacak oyunda heyecan doruktaydı. Peki Survivor tektaş yüzük oyununu kim kazandı?

Berkan’la Yunus Emre Arasında Sular Durulmuyor

Daha önce “Gönüllüler” takımında olan ancak birlileşme partisiyle “Ünlüler” takımına geçen Yunus Emre son dönemlerde davranışlarıyla oldukça tepki çekiyor. Pazartesi günü oynanan ödül oyununda Nisa’nın parkura yaşanarak bağırmasına sinirlenen Yunus Emre’nin tepkisi Berkan’ı hayli öfkelenmişti. Futbol maçında ikilinin arasında ipler yine gerildi. Oyun sonrasında Yunus Emre’nin yaptığı hareketin yanlış anlaşılması ve Evrim’le girdiği ağız dalaşının ardından Berkan kenardan Yunus Emre’ye “Efendi ol” diye bağırdı. Bunun üzerine Yunus Emre daha fazla dayanamayarak karşılık verdi. “Bak sana efendiliği gösteririm, çok artistlik yapma oradan” diyen Yunus Emre, Berkan’dan “Ne diyorsun” yanıtını aldı. Duruma müdahele etmek durumunda kalan Acun Ilıcalı ise Yunus Emre’yi sürekli yükselen üslubu ile ilgili uyardı.

Survivor Tarihindeki En İyi İntikam!

Mert’in Stratejisi Aşkım’ı Eledi

Survivor’da haftanın SMS sıralamasında en çok oy alanlar “Ünlüler” takımında Mert, Ersin ve Aycan, “Gönüllüler” takımından ise Barış ve Ardahan oldu. Bu haftanın ilk eleme oyununu kaybeden “Gönüllüler” başarılı bir stratejiyle potoya Cemal Can‘ı koydular. Bu stratejiye karşılık vermek isteyen Mert’in hesapları ise istediği gibi sonuçlanmadı. Mert’in SMS oylamasında en çok oy alanları potoya koyma planında işler ters gidince Aşkım adaya veda etti.

Cemal Can Seven Kimdir?

Survivor Tektaş Yüzük Oyununu Kim Kazandı?

Bu yıl “Anneler Günü”nü annelerinden uzakta geçirecek olan yarışmacılar “Tektaş Yüzük Oyunu” karşısında oldukça heyecanlandılar. Annelerine ödül göndermek isteyen yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele ekranlara geldi. 5 sayı yapan yarışmacının kazanacağı oyunda ödülü kadın yarışmacılardan Nisa, erkek yarışmacılardan da Yasin kazandı.

Yasin Obuz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler