Ana SayfaÜnlülerSurvivor Tarihindeki En İyi İntikam!

İlgili Postlar

Survivor Tarihindeki En İyi İntikam!

Survivor 20202’nin dün akşam yayınlanan bölümünde oynanan ödül oyununda  Nisa ve Yunus Emre karşı karşıya geldi. Survivor Tarihindeki En İyi İntikam alındı. Detayları Haberimizde..

Ünlü Hollywood Yıldızı Tamer Hassa’dan Survivor Yarışmacısına Destek!

Survivor Tarihindeki En İyi İntikam!

Survivor ünlülerin 9-8 önde olduğu ödül oyunda Ardahan  ile Yunus Emre birlikte parkura çıktılar. Onlara eşlik eden yarışmacılarsa Evrim ve Aşkım oldu. İki takım da aynı vakitte küpleri yerlerine getirdiler. Ardahan ile Yunus Emre ile atışlara aynı anda başladı. Sonunda Ödül Oyununu kazanan Gönüllüler olunca yarışmacı Yunus Emre sinirlerine hakim olamadı. Oyun atışlarını tam Gönüllülerin benchi önünde yapan Yunus Emre, özellikle Nisa’nın “Atamıyor” şeklinde bağırmasına sert tepki gösterdi.

Mert;” Germe beni”

Önce Gönüllüler takımı ile atışan Yunus Emre, sonrada kendini yatıştırmaya çalışan takım arkadaşlarına da sert çıktı. Son olarak Mert, Yunus Emre’yi “Ben böyle kavga gürültü istemiyorum. Germe beni” sözleriyle susturdu.

Acun; “O’nun Psikolojik Desteklik Durumu Yok”

Survivor Panorama’ya telefonla bağlanan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, gelen soru üzerine yarışmacı Nisa’nın durumunu anlattı. Nisa’nın biran önce toparlanması için iki taktiğini de uyguladığını söyleyen Acun Ilıcalı, “Ama bunlardan sonra toparlanamazsa bir daha toparlanamaz” dedi. Başka bir soru üzerine de Nisa’nın psikolojik desteklik bir durumu olmadığını açıkladı.

Survivor 12. Hafta Villa Ödülünü Hangi Takım Kazandı?

Acun Ilıcalı; “Masum İnsanlar Adaya Düşmüş Gibi”

Survivor Nisa’nın mahcubiyet hissettiğini de söyleyen Acun Ilıcalı; “Biz Nisa’ya asla kızmıyoruz ama onun öyle bir korkusu var. Bana ve prodüksiyona ayıp oluyor mu diye mahcubiyet hissediyor. Nisa’nın durumu bir şeyi yapıp yapamamakla alakalı ve zorlanıyor sadece. Yarışmacıların hepsi çok iyi niyetli. Eski dönemlerdeki kadar uyanık yok burada. Masum insanlar adaya düşmüş gibi. Gerçekten hayat mücadelesi veren yarışmacılar var” şeklinde konuştu.

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

İşte Nisa’nın Aldığı En Büyük İntikam;

https://www.youtube.com/watch?v=YNnuVNUcS-w

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler