Ana SayfaDedikoduSevgilisine Şiddet Uyguladığı Gerekçesiyle Karakolluk Olan Sermiyan Midyat'tan Açıklama!

İlgili Postlar

Sevgilisine Şiddet Uyguladığı Gerekçesiyle Karakolluk Olan Sermiyan Midyat’tan Açıklama!

Geçen Ocak ayında ünlü oyuncular Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar, birlikte olduklarını sosyal medya sayfalarından ilan etmişlerdi. Ancak bugün bu çift hakkında çıkan haberler herkesi çok şaşkına çevirdi. Sevgilisi Sevcan Yaşar!a Şiddet Uyguladığı Gerekçesiyle Karakolluk Olan Sermiyan Midyat’tan İlk Açıklama Geldi! Detayları Haberimizde..

Seda Sayan, Sermiyan Midyat’la Olan Aşk İddialarına Ne Cevap Verdi..

Sevgilisine Şiddet Uyguladığı Gerekçesiyle Karakolluk Olan Sermiyan Midyat’tan Açıklama!

Popüler dizi Erkenci Kuş’un ardından Edho dizisinde de severek izlediğimiz güzel oyuncu Sevcan Yaşar ve ünlü yönetmen ve aynı zamanda oyuncu olan Sermiyan Midyat’ın aşkı aralarındaki yaş farkı sebebiyle çok konuşulmuştu. Aralarında 16 yaş farklı olan ünlü ikili hakkında bugün hakkında çıkan haberler herkesi şaşkına çevirdi. Sevgilisine Şiddet Uyguladığı Gerekçesiyle Karakolluk Olan Sermiyan Midyat’tan Açıklama!

Sermiyan Midyat kimdir?

Karakolluk Oldular!

UçanKuş’un yapmış olduğu özel habere göre oyuncu Sermiyan Midyat ve sevgilisi Sevcan Yaşar’ın iddiasıyla karakolluk olmuştu. Yakşıklı oyuncu Sermiyan Midyat’ın Fenerbahçe’deki yaşadığı evinde psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü açıklayan Sevcan Yaşar, sevgilisi Sermiyan Midyat hakkında savcılığa şikayetçi oldu.Çıkan bu haberlerin üzerine ünlü ikili, sosyal medya hesaplarından birbirlerini silip, birlikte olan fotoğraflarını jet hızıyla ortadan kaldırdılar.

Sevcan Yaşar kimdir?

Olayın Ortaya Çıkmasının Ardından Sermiyan Midyat’tan Bir Açıklama Geldi!

“45 yaşındayım. Basına yansıyan 10 ilişkim falan olmuştur, hepsine açın sorun ne zaman böyle bir olay yaşamışım? Benim bir kadına bir fiske vurmam söz konusu değil. Hayatımda asla böyle bir şey olmadı. Bu erkekliğe sığmaz. Allah yazdıysa bozsun. Allah kuru iftiradan saklasın. Ben aşık oldum, karım  olmasını istedim. Ailelerimiz tanıştı. İki aydır aynı evdeydik ama olmadı. Ayrıldık.”

“Hakkımda Şikayetçi Olmuş, Gidip İfademi Verdim.”

“Açık söyleyeyim; böyle bir manevi saldırıyı hiç beklemiyordum. Şiddete uğradım diyorsa bunun belgesini de çıkarması gerekir. Bir darp raporu olması gerek. Ama yok. Çünkü böyle bir olay yok. Ben biriyle kavga bile edemem. Ben babamı kaybettim. Onun acısına bile dayanmışım. Buna mı dayanamayacağım? Sezen Aksu’nun bir sözü vardır; aslolan üretmektir der. Ben de üretmeye devam edeceğim. Bir kez daha anladım ki, benim gerçek sevgilim seyircim.”

Güzel oyuncu Sevcan Yaşar’dan konuyla ilgili henüz bir  açıklama gelmedi..

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler