Ana SayfaÜnlülerNesrin Cevadzade'nin Kuaför Tepkisi!

İlgili Postlar

Nesrin Cevadzade’nin Kuaför Tepkisi!

Başarılı oyuncu Nesrin Cevadzade, korona virüs salgını sebebiyle yaklaşık bir aydır kapalı olan kuaförler ve berberin 11 Mayıs tarihinde açılması kararı alınmasıyla verdiği tepkiyle paylaşım yaptı. Azeri asıllı Türk oyuncu Nesrin Cevadzade’nin Kuaför Tepkisi! Detayları Haberimizde..

Nesrin Cavadzade, Sokağa Çıkma Yasağı Paylaşımı Kahkahaya Boğdu..

Nesrin Cevadzade’nin Kuaför Tepkisi!

Güzel oyuncu Nesrin Cevadzade, uzun zamandır kendini evine hapsetmiş ünlüler arasında geliyor. Bu dönemde en çok da saçlarını yaptıramamaktan şikayetçi olan güzel oyuncu, son anda alınan  karar ile büyük sevinç gösterdi. Bu mutluluğu paylaşıma döken güzel oyuncu “11 Mayıs’ta kuaförler açılıyormuş” ifadeleriyle takipçileri için paylaşım yaptı.

Nesrin Cavadzade kimdir?

Nesrin Cavadzade; “….Arasında Gidip Geliyorum”

Nesrin Cavadzade, karantinada 45 gün oldu yazarken pozunun hemen altına “Kafamı kazımakla, bu saçın her teline kurban olayım arasında gidip geliyorum” mesajını yazmış ve Güzel oyuncu’nun bu paylaşımına gelen tepkiler ise beklenmedikti. İşte yorumların bazıları; “1 dakika bile düşünme. Sakın yapma”, “Sakın, Nesrin hanım böyle çok güzelsiniz”, “Öyle bir şey yapma. Ağlarım kafamı duvara falan vururum sakın” gibi tepkiler alan Nesrin Cavadzade, takipçilerinin nabzını tutmayı iyi biliyor..

İşte Nesrin Cevadzade’nin O Paylaşımı!

Nesrin Cevadzade'nin Kuaför Tepkisi!
Nesrin Cevadzade’nin Kuaför Tepkisi!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler