Ana SayfaKimdirSevcan Yaşar kimdir?

İlgili Postlar

Sevcan Yaşar kimdir?

Şu an çok sevilen bir dizide oynayan oyuncu Sevcan Yaşar, oyunculuğu ile gündemde. Peki Sevcan Yaşar kimdir? Nerede doğdu? Yer aldığı projeler nelerdir? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Sevcan Yaşar aslen nereli? Sevcan Yaşar şuan kaç yaşında? Sevcan Yaşar hangi burç?

Sevcan Yaşar  1990 yılında İzmir’de doğmuştur. Oyuncu aslen İzmirlidir ve şuan 29 yaşında oğlak burcudur.

Sevcan Yaşar Kimdir?

Güzel oyuncu ve model Ege Üniversitesinin Biyoloji Bölümünü bitirdikten  sonra İstanbul’a yerleşmiştir. İstanbul’da özel olarak oyunculuk eğitimi alarak da oyunculuk kariyerine başlamıştır. Sevcan Yaşar 178 cm boyunda ve 61 kilodur. Koç burcu olan güzel oyuncu burcunun özelliklerini taşımaktadır. Gözleri kahverengidir.  Şu an hayatında kimsenin bulunmadığı söylenilen Sevcan Yaşar bu özelliği ile genellikle erkek hayranları yoğunluktadır.

Halen daha Yeditepe Üniversitesi’nin Tiyatro Bölümünde okumaya devam eden güzel oyuncu, setten kalan zamanın da okulunla ilgileniyor. Hedefleri arasında tiyatro oyunlarında oynamak ve bir filmde başrol oynamak geliyor.

Erkenci Kuş Oyuncu Kadrosu

2012 yılında Kayıp Şehir dizisi ile kariyerine adım atmıştır. Güzel oyuncu Böyle Bitmesin ve Aramızda Kalmasın dizilerinde de rol almıştır. Atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi’nde Esra karakterini canlandırmaktadır.

Sevcan Yaşar  ATV ekranlarında yayınlanan ”Bahtiyar Ölmez” alı dizide ekranlarla buluşmuş idi. Dizide ‘Nisan’ karakterini canlandıracak güzel oyuncu hayranlarını bu gelişmeyle mutlu etti.

Oyuncu  23. Miss Model Of Turkey birincisi olup bu yarışma birinciliği sonrasında Çin’de düzenlenen Miss Model Of World yarışmasının da birincisi olmuştur.

Rol Aldığı Diziler ve Filmler:

  • 2012- Böyle Bitmesin
  • 2012- Kayıp Şehir
  • 2013- Aramızda Kalsın
  • 2015- Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
  • 2017- Bahtiyar Ölmez
  • 2018- Erkenci Kuş
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler