Ana SayfaDizilerSurvivor'da Aycan Mert'e Neden Sert Çıktı?

İlgili Postlar

Survivor’da Aycan Mert’e Neden Sert Çıktı?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor 2020 dün akşam 68. bölümüyle ekranlara geldi. Adada yarışmacı sayısının günden güne azalması ise takım içi çatışmaları da başlatmış oldu. Adaya bir yarışmacının daha veda ettiği bölümde Aycan ve Mert arasında tartışma yaşandı. Survivor’da Aycan Mert’e neden sert çtıkı?

Mert Strateji Yaptı

Survivor’da bu hafta pynan ilk dokunulmazlık oyununu “Gönüllüler” takımının kaybetmesi üzerine eleme adayı olarak gösterilen isim Berkan olmuştu. İkinci dokunulmazlık oyununu “Ünlüler” takımının kaybetmesi ise dengeri tamamen değiştirdi. Adada stratejik hamleleriyle takımının ve kendisinin daha uzun kalması için çabalayan Mert ise SMS sıralamasında yüksek olduğunu söyleyerek kendi adını yazdırdı ve ilk eleme adayı oldu.

Mert’in Adaylığı Düştü

Dün ada konseyinde Mert’in SMS birinci olması üzerine eleme adaylığı düştü. Sıralamada Mert’ten sonra en yüksek oyu alan isimler ise Ersin ve Aycan oldu. Mert adadan gitmesi için aday olarak Yunus Emre’nin Ersin Aşkım’ı Aycan ise Elif’in adını verdi. Gönüllüler takımından gelen adaylar ise Yasin, Berkan ve Cemal Can eleme adayı oldu.

Survivor’da Aycan Mert’e Neden Sert Çıktı?

SMS oyundan en yüksek oy alanları eleme potasına koyarak takımını korumak isteyen Mert Öcal‘ın planı beklediği gibi gitmeyince Aşkım adaya veda eden isim oldu.  Yakın arkadaşının adan gitmesine üzülen Aycan ise Mert’e sert çıktı. Mert’i yanlış strateji yaptığı yönündeeleştiren Aycan, “Yaptığı strateji kendisini kurtarmak içindi. Onlar strateji yapmak istiyorlarsa yapsınlar. Bundan sonra ben yokum. Alacağım kararlar onları da üzebilir” diyerek Mert’e meydan okudu.

Mert Öcal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler