Ana SayfaDizilerSurvivor 12. Hafta İletişim Ödülünü Hangi Takım Kazandı? Adaya Kim Veda Etti?

İlgili Postlar

Survivor 12. Hafta İletişim Ödülünü Hangi Takım Kazandı? Adaya Kim Veda Etti?

Survivor 2020 Gönüllüler – Ünlüler mücadelesinde dün akşam iletişim oyunu oynandı. İletişim ödülünü alabilmek için her iki takımda parkurlarda var güçleriyle yarıştı. Ödül oyunu sonrasında haftaya yeni eleme adayları eklendi. Eleme konseyi toplandı ve Acun Ilıcalı, SMS oyları sonuçlarını açıkladı. 6 yarışmacının elemeye çıktığı Survivor’da bir kişi adaya veda etti. Survivor 12 hafta iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Adaya kim veda etti? Detaylar haberimizde….

 Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 12. Hafta İletişim Ödülünü Hangi Takım Aldı?

Survivor 2020 12. haftasında iletişim oyunu oynandı. Acun Ilıcalı, Survivor tarihinde bir ilki duyurdu. Oyunu alan takım İnstagram hesabından canlı yayın yapabileceğini açıklayınca tüm yarışmacılar büyük bir mutluluk yaşadı. Parkurda büyük bir mücadele veren iki takım iletişim ödülünü almak için kıyasıya yarıştı. İletişim oyununu kazanıp ödülü almaya hak kazanan Ünlüler takımı oldu.

OYUN SONRASI TANSİYON YÜKSELDİ!

İletişim oyunu sonrasında Yunus Emre ile Gönüllüler arasında tansiyon yükseldi, Ünlüler takımı iki futbol maçını alarak iletişim oyununu aldıktan sonra Yunus Emre’nin hakaretlerine Gönüllüler takımı tepki gösterdi. Yunus Emre’nin, ‘Ben sevindim isteyen alınsın’ sözlerine Gönüllüler takımından Berkant, biraz efendi olmasını söyleyince karşılıklı söz dalaşı yaşandı. Acun Ilıcalı, her iki tarafı uyararak sakinleştirmeyi başardı.

Adaya Kim Veda Etti?

Acun Ilıcalı, eleme konseyince izleyicilerden gelen SMS oylarını açıkladı. SMS oylarına göre en çok oyu alan yarışmacılar eleme potasına belirledikleri yarışmacıları potaya gönderdi. Ünlüler takımından en çok oyu alan Mert Öcal, Ersin Korkut ve Aycan Yanaç oldu. Mert’in SMS oylarının yüksek olması nedeniyle eleme adaylığı da düşmüş oldu. Gönüllüler takımında bu hafta SMS oylarında en çok oy alan yarışmacılar ise Barış Murat Yağcı ve Ardahan Uzkanbaş oldu.

Survivor eleme gecesinde 6 eleme adayı;

Berkan, Cemal Can, Yasin, Yunus Emre, Aşkım ve Elif olarak belirlendi. Eleme konseyinde yapılan oylama sonucunda Survivor hayali sona eren yarışmacı Aşkım oldu. Aşkım, ismi açıklandıktan sonra takımıyla gurur duyduğunu ve hepsini çok sevdiğini söyleyerek adaya veda etti.

Survivor 12. Hafta Villa Ödülünü Hangi Takım Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler