Ana SayfaDizilerÇarkın Başında Artık Onur Büyüktopçu Var

İlgili Postlar

Çarkın Başında Artık Onur Büyüktopçu Var

Ekranların en eski ve en sevilen programlarından biri olan “Çarkıfelek” yeniden ekranlara dönüyor. Yeni sunucusu ve yeni bölümleriyle bayramda ekrana gelecek olan “Çakırfelek” programında artık çarkın başında Onur Büyüktopçu var. İşte “Çarkıfelek” hakkında merak edilen tüm detaylar;

Neşesini Evlere Taşıyacak

“Kiralık Aşk” dizisinde canlandırdığı karakterle çok sevilen Onur Büyüktopçu Türkiye’nin en sevilen ve en neşeli oyuncu ve sunucularından biri. Neşesini Çarkıfelek yarışmasında hem sütüdyodaki izleyicilere, hem de ekran başındaki izleyicilere geçirecek olan ünlü oyuncu bayram boyunca ekranlarda olacak.

Büyük Ödül İçin Geri Sayım

Neşesi, eğlencesi ve birbirinden değerli ödülleriyle izleyici karşısına çıkacak olan Çarkıfelek’in sunuculuğunu oyuncu Onur Büyüktopçu üstlenecek. Klasikleşmiş etaplarına eklenen yeni oyunları, zengin çarşısı, nakit para ödülleri ve finaldeki büyük ödül arabasıyla ekrana gelecek programda, Emel Özkızıltaş yardımcı sunucu olarak yer alacak.

Çarkın Başında Artık Onur Büyüktopçu Var

Ramazan Bayramı’nın 1’inci günü izleyici ile buluşacak programın ilk bölümüne ünlü isimler katılacak. Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla Çarkıfelek, bayram neşesini doyasıya yaşatacak. “Çarıkıfelek” 24 Mayıs saat 20.00’da Kanal D ekranlarında başlıyor.

Onur Büyüktopçu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler