Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerCem Yılmaz Yeni Projesini Duyurdu!..

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Yeni Projesini Duyurdu!..

Usta komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yayınladığı son paylaşımla yepyeni projesini takipçileri için duyurdu. Ünlü komedyen’in yeni projesi ne? İşte Detaylar..

Hürriyet Yazarından Cem Yılmaz’a Ozan Güven Cevabı!

Cem Yılmaz Yeni Projesini Duyurdu!..

17 Ocak’ta izleyicisi karşısına çıkacak olan Karakomik Filmler 2 ile Cem Yılmaz, G.O.R.A filminin en sevilen karakterlerinden olan Erşan Kuneri’yi televizyona  taşımak istediğini resmi Instagram sayfasından duyurusunu yaptı.

Erşan Kuneri Geliyor…

Ünlü komdeyen, 2022 senesinde izleyicisi karşısına çıkacak olan dizide, 2004 senesindeki G.O.R.A’nın peşinden 14 sene sonra çektiği Arifv216 filminde karşımıza çıkan film yapımcısı olan Erşan Kuneri karakterinin 1975 – 1978 seneleri arasında geçen sinema macerasını çekecek..

“Başka Bir Platforma Yapmayı Planlıyorum, Bir Dizisini”

Usta oyuncu CYılmaz bu konuyla ilgili olarak konuk olduğu bir YouTube programında açıklamada bulunmuş ve “Sinema filmi yapmakla ilgili çekincem belki haklı bir şeye dokunuyor. Çünkü, dil, muhataplar, filmin +18 yemesi meselesi ile uğraşmamak için başka bir platforma yapmayı planlıyorum, bir dizisini” ifadelerini kullanmıştı.

“Evet Sonunda…Diyerek Paylaştı…

Cem Yılmaz, Instagram’dan yeni projesi Erşan Kuneri’yi duyurduğu paylaşımında, “Erşan Kuneri karakterini anlatan dizi projesi için hazırlık çalışmalarına başladığını şu ifadelerle takipçilerine duyurdu;

“Evet sonunda…Erşan Kuneri’nin 1975-78 aralığındaki sinema macerasını anlatacağım ERŞAN KUNERİ dizisine başlıyorum. 2022’ye hazır olur… önce biraz eskiz karalama ile başlar sonra etlenir, canlanır” ifadeleriyle paylaştı..

İşte Cem Yılmaz’ın Yeni Projesi Erşan Kuneri Paylaşımı;

Cem Yılmaz'ın Yeni Projesi Erşan Kuneri Paylaşımı
Cem Yılmaz’ın Yeni Projesi Erşan Kuneri Paylaşımı

 

Cem Yılmaz'ın Yeni Projesi Erşan Kuneri Paylaşımı
Cem Yılmaz’ın Yeni Projesi Erşan Kuneri Paylaşımı

Cem Yılmaz Ozan Güven Açıklamalarına İsyan Etti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler