Ana SayfaÜnlülerHürriyet Yazarından Cem Yılmaz'a Ozan Güven Cevabı!

İlgili Postlar

Hürriyet Yazarından Cem Yılmaz’a Ozan Güven Cevabı!

Ozan Güven hakkında çıkan haberleri gizlediği iddia edilen Cem Yılmaz açıklama yapmıştı. Karşılık olarak Hürriyet Yazarından Cem Yılmaz’a Ozan Güven Cevabı!

Kendisi hakkında yapılan Ozan Güven davasının gizlenmesi yardımında bulunduğu iddia edildi. Cem Yılmaz bu iddialara “Allah sizi kahretsin ya…” diyerek tepkide bulundu. Yılmaz’ın bu tepkisine Hürriyet Köşe Yazarı açıklamada bulunarak cevap verdi.

Cem Yılmaz Ozan Güven Açıklamalarına İsyan Etti

Cem Yılmaz Kimdir?

Hürriyet Yazarından Cem Yılmaz’a Ozan Güven Cevabı!

Hürriyet gazetesi yazarı Cem Yılmaz ile ilgili olarak şu açıklamada bulunmuştu:

Söylenen o ki, Cem Yılmaz her ne kadar yaşananları onaylamasa da, olayın ortaya çıkmaması konusunda Güven’e yardım etmiş

Usta komedyen bu açıklamaya çok sert bir dille cevap vermişti. Cem Yılmaz yaptığı Twitter paylaşımında şu açıklamayı yaptı:

Allah sizi kahretsin ya… Gerçekten artık sizin ne dediğiniz, ne söylediğinizi duyacak haliniz kalmamış. Dün ‘arkadaşım’ olsa ne olur, şiddetin tarafı mı olur yazdığım halde, olay mahkemede olduğu halde bunları yazıyorsunuz. Dava etsem ‘Ay ben öyle duydum’ deyip kaçacaksın.

Cem Yılmaz tarafından yapılan bu açıklamaya Hürriyet köşe yazarı Onur Baştürk tarafından “Bu olayla birlikte dostluklarının ne yöne evrileceği ne yazık ki merak konusu, nokta” ifadesi ile cevap verdi.

Onur Baştürk açıklamasına şöyle devam etti:

Dün şöyle yazmıştım: Ozan Güven’in yakın arkadaşı olduğu için herkesin şiddet olayı ortaya çıktığı ilk günden beri Cem Yılmaz’dan bir açıklama, bir kınama beklediğini… Yılmaz’ın yaptığı açıklamanın ise gayet doyurucu olduğunu… İki yakın arkadaşın bu olay sonrası aralarındaki dostluğun kırılma yaşayıp yaşamayacağını…  Bunun gayet zor bir durum olabileceğini… ‘Arkadaşınıza yine de bu süreçte yardım eder miydiniz?’ sorunsalını, empatisini… Onaylamasa bile bu süreçte arkadaşına yardım ettiği söylentisini… Cem Yılmaz bu yazıya ‘Allah sizi kahretsin’ diyerek tepki gösterdi.Elbette Ozan  Güven’in yaptıklarından sorumlu değil. Kimse arkadaşının yaptıklarından sorumlu olamaz zaten. Ama iki ünlü insanın bu olayla birlikte dostluklarının ne yöne evrileceği ne yazık ki merak konusu. Nokta.

Cem Yılmaz Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler