Ana SayfaÜnlülerCem Davran ve Çağla Şikel'den Pantene Altın Kelebek açıklaması

İlgili Postlar

Cem Davran ve Çağla Şikel’den Pantene Altın Kelebek açıklaması

Ödüllerin dağıtıldığı Pantene Altın Kelebek sunucuları Cem Davran ve Çağla Şikel’den Pantene Altın Kelebek açıklaması geldi.

Hürriyet okurları tarafından 46. düzenlene Pantane Altın Kelebek Ödülleri Cem Davran ve Çağla Şikel’in sunumu ile dün akşam gerçekleşti. Programda sunuculuk yapan Cem Davran ve Çağla Şikel açıklamalarda bulundu.

46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerine Verildi!

Cem Davran Kimdir?

Çağla Şikel Kimdir?

Cem Davran ve Çağla Şikel’den Pantene Altın Kelebek açıklaması

Yapılan açıklamalarda 12. defa sunuculuğunu üstlendiği Altın Kelebek Ödüllerinde yaşadığı ilginç bir anısını anlattı. Partneri olan güzel manken Çağla Şikel’de Cem Davran ile sunuculuğu üstlendiği için son derece memnun olduğunu belirtti.

46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri programı dün gecenin en fazla konuşulan konusu oldu. Yılın en prestijli ödülü olarak kabul edilen törenin sunucuları Cem Yılmaz ve Çağla Şikel, programla ilgili açıklamalarda bulundu. İki sunucu birbiri için “İnşallah daha çok iş yaparız, nazar değmesin” temennisinde bulundu. Davran’ın enerjisini yüksek bulduğunu ve bundan memnun olduğunu belirten Şikel, kendisine yöneltilen “Aranızın kötü olduğu birini sunmak zorunda kaldınız mı? sorusuna karşılık olarak “Kimseyle aram kötü olmadığı için olmadı fakat olsaydı bile bu sorun olmazdı” dedi.

Kendilerine yöneltilen “Kendi uyumunuzu nasıl buldunuz?” sorusuna Cem Davran şu açıklama ile yanıt verdi:

Eğer sunuculuğu bir partner ile birlikte yapıyorsan işin frekansı çok başka oluyor. Gıyabında söylüyorum, yüzüne de söylüyorum; Çağla hakikaten gördüğüm en iyisi yani şıkır şıkır… Radarı, sonarı açık… Daha önce yaptığımız Altın Kelebek de böyle oldu, bu da öyle oldu. İnşallah daha çok iş yaparız nazar değmesin.

Bir diğer sunucu Çağla Şikel ise bu soruya şöyle bir cevap verdi:

Bunlar benim için ödül niteliğinde cümleler. Kendisinden böyle cümleler duyduğum için çok mutluyum. Mutlaka söylenmiştir kendisine ama Cem abinin o kadar güzel bir enerjisi var ki hani düştüğünüzü, biraz yorulduğunuzu hissetmeniz mümkün değil. Hep hiperaktif, ekibi daima enerjik tutmaya çalışan çok eşsiz bir sunucu bence ve bir kez daha söylemek istiyorum; onunla çalıştığım için, onunla çalışma fırsatını yakaladığım için çok mutlu ve şanslı hissediyorum kendimi.

Bir diğer soru olan “Unutamadığınız bir anınız var mı?” sorusuna ise Cem Davran şaşırtan bir cevap verdi.

Çok var. 12 defa sundum. Genellikle böyle şeylerde aksilikler anlatılır. Bir tanesi, o zamanlar Hürriyet binasında, Çetin Övez salonunda -küçük salonda- sunuyorduk. Tek sunucuydum o zaman, bir partnerim yoktu. Bir kart olmuştu, kartları da büyük basmıştık. Bir yerinde kartlarım karıştı. 6-7 kart bir de… Ben yaklaşık 6-7 ödül kategorisini bir yandan kartları düzelterek, bir yandan da ezberden devam etmiştim. Biraz yanlış, biraz doğru. Çok iyi hatırlıyorum, mesela bir tanesini söyleyeyim; sahneye davet edeceğim kişinin adını biliyorum ama soy adını bilmiyorum. Kadın haber sunucusuydu. Handan’dı, o zamanlar Metin abi ve Nevra ablanın geliniydi. O zaman “Handan geliyor, Metin abi ve Nevra ablanın gelini!” demiştim. Ama doğru kişi geldi yani, hiç unutmam.

Çağla Şikel Instagram

Cem Davran Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler