Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Berkay'ın Konserinde Polis Şoku!

İlgili Postlar

Şarkıcı Berkay’ın Konserinde Polis Şoku!

Haziran ayında “Kırgınım Ona” isimli yeni bir şarkı çalışması yapan Şarkıcı Berkay’ın Konserinde Polis Şoku! Çeşme’de gerçekleşen konsere polis geldi.

Geçtiğimiz ay yeni bir çalışmasını piyasaya süren başarılı şarkıcı Berkay Şahin, Çeşme’de hayranlarıyla buluştu. Müzik ve eğlencenin yer aldığı mekanda sosyal mesafe kuralı ve maske kuralına uyulmadığı gerekçesi ile polis müdahalesi yaşandı.

Berkay’dan Yaza Özel “Kırgınım Ona” Geliyor!

Berkay Şahin Kimdir?

Şarkıcı Berkay’ın Konserinde Polis Şoku!

Haziran ayında yeni çıkardığı şarkısı ile gündeme gelen şarkıcı Berkay Şahin, bu defa verdiği konseri polislerin gelmesi ile gündeme geldi.

Çeşme’de bir mekanda hayranları ile buluşan başarılı şarkıcı Berkay Şahin’in sahnesinde, sosyal mesafe kurallarına ve maske kuralına uyulmadığı gerekçesi ile polis tarafından baskın yapıldı.

Herkesin eğlenceli anlar yaşadığı sırada maske ve sosyal mesafe kuralına uyulmadığı gerekçe gösterilerek önce mekana sonra da mekanda yer alan hayranlara cezai işlem uygulandı.

Önceki akşam 18.30’da Çeşme’de bir mekanda sahne alan Berkay Şahin’in konserinde gergin anlar yaşandı. Çok sayıda polis tarafından durdurulan konserde, şarkıcı Berkay sahneden inmek zorunda kaldı. Sosyal mesafe ve maske kurallarına uymayan kişilere polisler tarafından ceza işlemi uygulandı.Şarkıcıyı dinlemeye gelen hayranların yanı sıra mekana da ceza yazıldı.

Eğlence Anında Kontrolü kaybeden Kalabalığa Ceza Yazıldı

Sahne öncesinde bütün tedbirlerin sağlandığını gören Berkay, performansına başladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler