Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz Ozan Güven Açıklamalarına İsyan Etti

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Ozan Güven Açıklamalarına İsyan Etti

Bir buçuk senelik sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı öğrenilen Ozan Güven’in ardından gözler yakın arkadaşı Cem Yılmaz’a çevrilmişti. Konu hakkında sosyal medya hesabından tarafsız bir açıklama yapan Cem Yılmaz Ozan Güven açıklamalarına isyan etti. İşte o olay;

Ozan Güven’e Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Geçtiğimiz hafta şiddet skandalıyla gündeme gelen Ozan Güven’e gelen tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Savunmalarıyla daha da çok tepki çeken Ozan Güven olayın ardından pek çok kişinin gözünden düşmüş durumda. Şiddet davası devem eden ünlü oyuncu hakkında bir bildiri yayımladı.

Ozan Güven Skandalı Sonrası Senaristler Kadına Şiddete Karşı Bildiri Yayımladı

Cem Yılmaz’dan İlk Açıklama

Olayın ardından birkaç gün sonra Twitter hesabından açıklama yapan Cem Yılmaz “Sevgili arkadaşlar. Kadına şiddet meselesinin “tarafı” olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir. Bu konu tartışmaya kapalı bir konudur. Arkadaşım üzerinden “Sen de bir şey söyle” isteğinizi anlamakla beraber, konu hakkında çok üzgün olmak dışında bir halim yoktur. Yapmayın. Sosyal medya üzerinden, bu meseleyi yazmak çizmek istememek ile başka çirkin duyguları, düşünceleri karıştırıp bu sefer siz linç kazanı kaynatıyorsunuz. Her şey birbirine giriyor. Çok üzgünüm.” dedi.

Cem Yılmaz Kimdir?

Cem Yılmaz Ozan Güven Açıklamalarına İsyan Etti

Köşe yazarı Onur Baştürk’ün Cem Yılmaz’ın Ozan Güven‘e olayın üzerini kapatmasında yardımcı olduğunu iddia etmesi üzerine ortalık karıştı. Baştürk’ün kendisi hakkındaki yazısına tepki gösteren Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından “Allah sizi kahretsin ya…Gerçekten artık sizin ne dediğiniz, ne söylediğinizi duyacak haliniz kalmamış. Dun “arkadaşım” olsa ne olur, şiddetin tarafı mı olur…Yazdığım halde…olay mahkemede olduğu halde, bunları yazıyorsunuz. Dava etsem “Ay ben öyle duydum” diyerek kaçacaksın” sözleriyle isyan etti.

Ozan Güven Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler