Ana SayfaDizilerNetflix Cursed Dizisinin Yeni Fragmanını Paylaştı! Cursed'in Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Netflix Cursed Dizisinin Yeni Fragmanını Paylaştı! Cursed’in Yayın Tarihi Belli Oldu!

Netflix’in yeni fantastik dizisi Cursed, New York Times’ın çok satan romanından uyarlandı. Doğanın yok edilmesi, din terörü, anlamsız savaşları ve imkansızı başarmak için cesur bir lider olmak gibi temaları da içine alan Cursed dizisi, aynı zamanda bir yetişkinliğe geçiş öyküsünü de konu alıyor. Netflix Cursed dizisinin yeni fragmanını paylaştı. Cursed’in yayın tarihi belli oldu. Detaylar haberimizde….

 Netflix İnto The Night Dizisinin 2. Sezon Fragmanını Paylaştı!

Netflix Cursed Dizisinin Yeni Fragmanını Paylaştı!

İnternete bağlı tüm ekranlardan izlenebilecek olan Netflix’in yeni fantastik dizisi, Cursed’in ilk sezonu 60’ar dakikalık 10 bölümden oluşuyor, İlk tanıtım fragmanı büyük ilgi gören Cursed dizisinin, yeni fragmanı da yayınlandı.

İşte Netflix’in yeni fantastik dizisi Cursed’in yeni fragmanı…

 

Cursed’in Yayın Tarihi Belli Oldu!

New York Times’ın çok satan romanından uyarlanan Cursed, 17 Temmuz’da tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te gösterime girecek.

CURSED DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU!

Dizide; Katherine Langford (Nimue), Devon Terrell (Arthur), Gustaf Skarsgård (Merlin), Daniel Sharman (Weeping Monk), Sebastian Armesto (King Uther Pendragon), Matt Stokoe (Gawain), Lily Newmark (Pym), Shalom Brune-Franklin (Igraine), Emily Coates (Sister Iris), Billy Jenkins (Squirrel), Bella Dayne (Red Spear), Peter Mullan (Father Carden) gibi oyuncular yer alıyor.

CURSED’İN KONUSU!

Dizinin genç kadın kahramanı Nimue, nam-ı diğer ‘Lady of the Lake’ tarafından anlatılıyor. Kral Arthur efsanesinin yeni bir uyarlaması olan Cursed dizisi, gizemli ve özel güçlere sahip Nimue’nin ‘Gölün Kraliçesi’ne dönüşümünü konu alıyor. Nimue, annesinin ölümünden sonra Merlin’i bulmak ve eski bir kılıcı teslim etmek için beklenmedik bir ortak buluyor. Nimue, çıktığı bu yolculukta ise korkunç Kırmızı Paladinler ve suç ortakları Kral Uther karşısında bir direniş, cesaret sembolü haline geliyor. Doğanın yok edilmesi, din terörü, anlamsız savaşlar ve imkansızı başarmak için cesur bir lider olmak gibi günümüz temalarını da içeren Cursed dizisi aynı zamanda bir yetişkinliğe geçiş öyküsünü de konu alıyor.

Merakla beklenen dizi Cursed,17 Temmuz’da sadece Netflix’te…..

Netflix Yeni Fantastik Dizisi Cursed’in Tanıtım Fragmanını Paylaştı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler