Ana SayfaDizilerBay Yanlış 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Özgür Ezgi'ye Aşık Mı Oluyor?

İlgili Postlar

Bay Yanlış 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Özgür Ezgi’ye Aşık Mı Oluyor?

Fox Tv’nin yeni dizisi Bay Yanlış, 2. yeni bölümüyle 3 Temmuz cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ezgi, artık düzgün bir insanla iyi bir ilişki yaşamak ister. Özgür ise, annesinin kendisini evlendirmek istediğini anlayıp bir an evvel sahte de olsa bir sevgili bulması gerektiğini anlar. Aklına ilk gelen kişi de Ezgi olur. Özgür, Ezgi’den yalandan sevgilisi olmasını ister. Önce Ezgi, teklifi kabul etmez. Ama Özgür, onu ikna edebilmek için elinden geleni yapar. Bay Yanlış 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Özgür Ezgi’ye aşık mı oluyor?

Cuma Dizileri 2020

Özgür Ezgi’ye Aşık Mı Oluyor?

Bay Yanlış dizisinin 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ezgi, Özgür’ün teklifini çok düşünür ve sonunda onun bir gecelik sevgilisi olmayı kabul eder. Kendisini daha iyi hisseden Ezgi etrafa ışık saçar. Özgür bile ondan etkilenmeye başlar. Ezgi, Özgür’ün kendisine aşık olup olmadığını sormak durumunda kalır.

İşte Bay Yanlış 2. bölüm 2. fragmanı….

BAY YANLIŞ 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Ezgi, üç yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşına sürpriz bir doğum günü partisi hazırlar. Erkek arkadaşı eve başka bir kadınla gelince Ezgi, aldatıldığını öğrenir. Daha önceki ilişkilerinde de başarılı olamayan Ezgi, için zor günler başlar. Aynı evde birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Soner’den ayrıldıktan sonra işinden de olan Ezgi, başka bir eve taşınmak zorunda kalır.

Bar sahibi olan Özgür, kadınların ilgi odağıdır. Ezgi, tesadüfen gittiği barda Soner’in başka bir kıza evlenme teklif ettiğini görür ve sinirlenip ortalığı bir birine katar. İçkiyi fazla kaçırıp kendini kaybeden Ezgi’yi Özgür eve götürmek zorunda kalır. Ezgi, sabah uyandığında kendisini Özgür’ün yatağında bulunca hemen orayı terk eder.

Yine hata yaptığını düşünen Ezgi, artık hayatında doğru bir ilişki yaşamak ister. Özgür’ün annesi artık oğlunu evlendirip torun sahibi olmak ister. Bunu öğrenen ve evlenmeyi hiç düşünmeyen Özgür, ilk aklına gelen kişi olan Ezgi’den yardım ister. Ondan bir süreliğine kendisinin numaradan sevgilisi olmasını ister. Bakalım Ezgi, Özgür’ün teklifini kabul edecek mi?

 Bay Yanlış 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezgi Özgür’ün Teklifini Kabul Edecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler