Ana SayfaDizilerBay Yanlış 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezgi Özgür'ün Teklifini Kabul Edecek...

İlgili Postlar

Bay Yanlış 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezgi Özgür’ün Teklifini Kabul Edecek Mi?

Fox Tv’nin yeni dizisi Bay Yanlış, ilk bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Büyük ilgi gören dizinin ilk bölümünde; Ezgi, 3 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşına yaptığı sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğrenir. Hayatı alt üst olan Ezgi’nin yolu tesadüfen Özgür ile kesişir. Çapkın bar sahibi Özgür’ün annesi ise, onu bir an evvel evlendirmek ister. Bay Yanlış 2. bölüm 1. fragmanı yayında. Ezgi Özgür’ün teklifini kabul edecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Ezgi Özgür’ün Teklifini Kabul Edecek Mi?

Bay Yanlış 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ezgi, artık düzgün bir insanla iyi bir ilişki yaşamak istemektedir. Özgür, annesinin kendisini evlendirmek istediğini anlayıp bir an evvel sahte de olsa bir sevgili bulması gerektiğini anlıyor. Aklına ilk gelen kişi ise Ezgi oluyor. Özgür, Ezgi’den yalandan sevgilisi olmasını istiyor. Önce Ezgi, teklifi kabul etmiyor. Ama Özgür, onu ikna edebilmek için elinden geleni yapıyor. Bakalım ikili arasında neler yaşanacak?

İşte Bay Yanlış 2. bölüm 1. fragmanı….

BAY YANLIŞ 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ezgi, üç yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşına sürpriz bir doğum günü partisi hazırlıyor. Erkek arkadaşı eve başka bir kadınla gelince aldatıldığını öğreniyor. Daha önceki ilişkilerinde de başarılı olamayan Ezgi, için zor günler başlıyor. Aynı evde birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Soner’den ayrıldıktan sonra işinden de olan Ezgi, başka bir eve tanışıyor.

Bar sahibi olan yakışıklı Özgür kadınların ilgi odağıdır. Ezgi, tesadüfen gittiği barda Soner’in başka bir kıza evlenme teklif ettiğini görüyor. Sinirlenen Ezgi, ortalığı bir birine katıyor. İçkiyi fazla kaçırıp kendini kaybeden Ezgi’yi Özgür eve götürüyor. Ezgi, sabah uyandığında kendisini Özgür’ün yatağında bulunca hemen orayı terk ediyor.

Yine hata yaptığını düşünen Ezgi, artık hayatında doğru bir ilişki yaşamak istiyor. Özgür’ün annesi artık oğlunu evlendirip torun sahibi olmak istiyor. Bunu öğrenen ve evlenmeyi hiç düşünmeyen Özgür, Ezgi’den yardım istiyor. Ondan bir süreliğine kendisinin numaradan sevgilisi olmasını istiyor. Bakalım Ezgi, Özgür’e ne cevap verecek.

Bay Yanlış Dizisi İçin Son İki Gün! Bay Yanlış 1. Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler